Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię kulturalnych!

ładna? ale szczerze...

Polecane posty

Gość vivie
a ja Ci powiem...jeśli masz się oceniać po wyglądzie, zapomnij o tym, że będziesz atrakcyjna tak jak byś chciała-nie dlatego, że nie masz urody, wręcz przeciwnie, jesteś śliczna! ale znam taka jedną-faceci na nią lecą, bo ma figurę, ale powiem Ci że jest z małej miejscowości i tak się zachowuje, zero taktu i ogłady i po prostu urok i czar pryska! rozumiesz co mam na myśli...?

ta dziewczyna ma coś, czego nie miały plastiki wklejające tu ostatnio swoje zdjęcia - wdzięk i dziewczęcość. ­ to widać nawet na zdjęciach.

Gość vivie
a ja Ci powiem...jeśli masz się oceniać po wyglądzie, zapomnij o tym, że będziesz atrakcyjna tak jak byś chciała-nie dlatego, że nie masz urody, wręcz przeciwnie, jesteś śliczna! ale znam taka jedną-faceci na nią lecą, bo ma figurę, ale powiem Ci że jest z małej miejscowości i tak się zachowuje, zero taktu i ogłady i po prostu urok i czar pryska! rozumiesz co mam na myśli...?

Gość vivie
sorki za powtórki-problem z łączem.. ale 3 krotnie sobie zapamiętaj moje słowa : P

Gość vivie
podpisuję się pod żab-X dodam tylko, że bije z Ciebie duża dawka naturalności i radości, myślę ze ukryty urok i czar też masz, jeśli chcesz nad nim popracować nie możesz się skupiać na opiniach, to jest ponad tym, ulotne, zacznij tańczyć np tańce latynoamerykańskie...widzę po tobie, żebyś się bardzo dobrze w tym odnalazła. Zobacz to" poczuj to http://www.youtube.com/watch?v=nkFv1KZzyMo

Gość vivie
Pasja, zmysły, zapachy smaki, atmosfera, kuszenie- to jest to, co w kobietach najpiękniejsze. Kobieta jak kotka, /wybieraj tylko Tygrysów

Gość Szymon 89898989
Bardzo ładna. 8/10

Gość SAMA JAAAAA
ŁADNA BARDZO