Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ariadna Thalia

Faceci są kobietą nie potrzebni! Jestem feministką!

Polecane posty

Moi kochani Anabella Roldan wróciła na forum kafe. Długo mnie tu nie było. Przez ten czas zrozumiałam ze facet jest mi do niczego nie potrzebny. Na tym forum często dawałam tematy kto ze mną popisze na kafe. No i pisali sami erotyczni zboczeńcy co im tylko jedno w głowie. Teraz jestem wolna i nie potrzebuje facetów. Samemu jest mi bardzo dobrze. Dziewczyny zrozumcie faceci chcą od was tylko seksu nic więcej. Rzadko który ma jakieś uczucia. A ilu na tym forum facetów chwali się ze miało orgazmy wirtualnie. Obecnie jestem feministką! Nie szukam już facetów na tym forum wole szukać w realu. Faceci zrozumcie Anabella Roldan ma wiele twarzy. Nigdy nie wiadomo jaka jestem naprawdę może całe zycie udaje kogoś innego niz jestem.

Gość lucjusz_lucjusz_
"Faceci są kobietą nie potrzebni! Jestem feministką!" Jesteś raczej analfabetą. W tym kontekście pisze się "kobietom".

Gość ..............,....
ile feministek jest potrzebnych do zmienienia żarówki? - 0, feministki niczego nie mogą zmienić

Gość kolegastalin
ty feministka co robiłaś w wigilie może strzelałaś do karpia z wiatrówki co

Nie, absolutnie nie jestem ;-) . Nie poradziłabym sobie bez mężczyzn.

Gość kolegastalin
ja wczoraj miałem tak typową sytuację ze szok sąsiadka kupiła dętkę do roweru ale nie umiała zmienić więc chciałem jej zmienić ale ja zapodziała przeszukałem cały schowek i nic a po godzinie przychodzi bo schowała w szafie

Gość i poczułeś sie mężczyzną
wow

Gość dobra ty kochana
feministko od 7 boleści :D wyczyść wszystkim panom buty a później zobacz sobie film przyrodniczy jak 20 samców zapładnia jeden po drugim jedna samice 🖐️ :D

Gość konklawa na ziemi
misandrist - kobieta nienawidząca lub czująca wstręt do mężczyzn. feministka - : Kobieta walcząca o równouprawnienie Ty nie jesteś feministką tylko misandrist .... doucz się kobieto 🖐️