Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona zołza

dlaczego mężczyxni kochają zołzy ?

Polecane posty

Gość zielona zołza

czytał ktoś tą książkę? co myślicie?

Gość sdsfasdeferfea
fajowa jest

Gość azzzazel pazzuzu
moim zdaniem lepiej wyzybyc sie tego co ziemskie i zaczac zyciw energia kosmiczna

Gość facio na 102
dlaczego mężczyxni kochają zołzy ? My ich nie kochamy tylko ruchamy :D

Gość że co ..... ????
moim zdaniem lepiej wyzybyc sie tego co ziemskie i zaczac zyciw energia kosmiczna

Gość fgrfgshfhs
i co ta książka w skrócie mówi? :) dlaczego kochają?.... bo ja taką zołzą jestem

Gość ceww
w tej książce raczej to nie są zołzy tylko kobiety z własnym zdaniem

Matko! Jak mnie ta książka WKURZA! Biblia dla kobiet?! Powinna być lekturą w szkołach?! Zmieniła moje życie?! Pierdoły, pierdoły, pierdoły i jeszcze lepiej... Najlepsze jest to, że przesłaniem tej książki jest - MIEJ FACETÓW W DUPIE I RÓB CO CI SIĘ PODOBA, BO JESTEŚ WARTOŚCIOWA! tylko, że każda wartościowa dziewczyna zamiast czytania 300 stron O TYM CO ZROBIĆ ŻEBY MIEC POWODZENIE, sięgnie po jakąś fajną literaturę! i gwarantuje, że lepiej z facetem pogadać o jakiejś fajnej książce niż męczyć tyle stron gówna, w nadziei, że wszyscy faceci będą u jej stóp. żałosne.

Gość fgrfgshfhs
o prosze ciekawe spostrzeżenie... ma ktoś linka do e-booka bo nie chce mi się szukać

Gość hhhhhhhaatka
a mi sie wydaje ze to dobra ksiazka w tych czasach powinnysmy miec facetow w dupie, ( przeciez o nia wam-faceci wlasnie chodzi) po prostu dostosowujemy sie do waszego poziomu :D

Gość fgrfgshfhs
no dobra a jesli się ma juz faceta i jest dobrze to co? nagle zastosowac sie do tej książki i zaczac robic rózne dziwne rzeczy aby zwrócić uwage innych a swojego stracic przez głupie zachowanie? ja ksiazki tej nie czytalam ale mnie zaciekawila musze do niej zajrzec koniecznie

Gość hhhhhhhaatka
dobra jest :D ja jestem ciekawa opinii facetow na ten temat ;)

Gość ociekający_ptyś
książka jak książka, można sobie na sedesie przewertować, ale bez przesady. bądź sobą, bo wszystko kiedyś na wierz wypłynie :) zależy jeszcze co pierwsze :P

Gość ociekający_ptyś
*wierzch

Gość fajna jest mądra
jak się czyta po łebkach to się wydaje stronnicza, ale dużo mądrych rzeczy.I tylko dla świadomych, nie dla tych z syndromem bezy i zaręczynami , bo ma już 22 lata ,,,czyli nie dla kur domowych i matek polek cierpiętniczek, które stanowią 80% polek.

Gość dobra ty kochana
to kolejna książka w "wyłudzamy pieniądze" od niepewnych i naiwnych poradniki schodzą jak ciepłe bułeczki :D szkoda tylko ze po przeczytaniu tej książki nic w waszym życiu się nie zmieni

Gość Michał_offroad
żal, żal, żal! książka powinna mieć tytuł- JAK MANIPULOWAĆ, JAK NIE BYĆ SOBĄ, ITD totalne dno, jako facet stwierdzam, że żadna mądra kobieta nie uzna tej pozycji za mądry czy wartościowy poradnik! moja żona dostała go od kolezanek w pracy i czytała mi na głos...śmialiśmy się jak szaleni! NIE RÓB MU OBIADU, PODAJ POPCORN , NASTĘPNYM RAZEM ZAPROSI CIĘ DO EKSKLUZYWNEJ RESTAURACJI! NIE PRASUJ MU KOSZUL! NASTĘPNYM RAZEM ODDA JE DO PRALI RAZEM Z TWOIMI SUKIENKAMI, ITD... GÓWNO PRAWDA! ta książka pokazuje GIERKI, GIERKI, GIERKI! żaden facet tego nie zniesie! ja jako facet mówie- BĄDŹ SOBĄ I WAL PROSTO Z MOSTU! nie chce Ci sie gotować? spoko, nie jesteś służbą! napisz sms- "kochanie nic nie ugotowałam, pojedziemy na miasto coś zjeść?" ... jak ja dostane takiego sms to już w pracy podpytuje kolegów czy nie znają jakiejś fajnej nowej knajpki! z kolei jesli masz ochote ugotować facetowi obiad (co w tej książce jest zabronione) zrób to! jak na mnie czeka ulubiony mielony z buraczkami czy schabowy z kapustką odwdzięczam się bukietem kwiatów i myślę sobie "ale mam zajebistą żonkę" ... NA PEWNO NIE MYŚLĘ "ALE JĄ SOBIE WYSZKOLIŁEM, ALE MNIE OBSŁUGUJE" - a tak jest to pokazane w książce!

Gość uhiuhihu
właśnie są tam dobre rady ,kobiety zrobiły się służącymi swoich mężów a głównym przekazem tej książki jest to aby kobiety miały swoje zdanie i ich związek opierał się na partnerskich zdrowych relacjach a nie że jedna strona dominuje i wykorzystuje drugą,jeżeli to według niektórych sprawia że kobiety są zołzami to mogę tylko współczuć

Gość Anestezjolog Anastazy
Goowno prawda

Gość juz popierdolone prawiki sie
trzepia bo szukają mamusi z funkcja seksu , kto im cipom obiad ugotuje ooooooooo mamo ratuj spadac pedały z tematu