Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papi90

paktofonika;)

Polecane posty

w dzisiaejszym programie wojewodzkiemgo paktofonika bedziecie ogladac??

Gość bez "magika"
to nie pfk

to prawda ale dzisiaj zobacze jak bedzie apktofonika lubie ich i ich muzyke;)

Gość to moze chwilowe moze nie
no wlasnie to juz nie paktofonika.... szkoda Piotrka jeszcze duzo swietnych kawalkow nagralby z pfk

muzyka piekna jak ejjslucham ciarki mnie przechodza mogl nagrac mnostwo swietnych piosenek ale coz stalo sie jak stalo NIESTETY

ja tez ;)a ten jego glos boski a wlasnie film wszedl do kin pojdziecie zobaczyc?

ja mam zamiar sie wybrac na "Jestes Bogiem" widzialam trailer i film musi byc swietny

a ta siwiec to nieiwem z kad wytrzasneli!! do programow powinno sie zapraszac ludzi co cos osiagneli . i to racja bez magika nei jest to to samo;/

tez mam zamiar sie przejsc na film ale ejszce zobaczymy jak to bedzie ale ejstem dobrej mysli ze bedzie dane mi go zobaczyc jak najszybciej

Ja nie słucham tego zespołu, ale jak reklama z ich piosenką jest to sama śpiewam : jestem bogiem, uświadom to sobie, sobie ty też jesteś Bogiem. < 3

Ej a ty jesteś fanką tak? A dlaczego on popełnił samobójstwo bo czytałam, że nie chciał iść do wojska , ponoć zmawiał sobie schizofrenię itp.

dobrze dobrze skojarzylas tylko szkoda ze jego juz nie ma gdyby nei on zespól nie osiagnoł by tak wiele

tak, Mag wyskoczyl z okna swojego mieszkania nad ranem....powodem podobno bylo unikniecie sluzby wojskowej, wiecie Piotrek mial wtedy juz zone i dziecko, nie chcial do woja, a poza tym ze skladem mieli nagrywac plyte...teoria jest taka, ze zaczal wmawiac sobie swoja niepoczytalnosc....w efekcie wykonczyl sie...nie dzwignal

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Będę oglądac. :D I na film też się do kina wybieram.

ponoc tak bylo ale jak bylo naprawde wie on sam w jednej piosence nawet spiewa ze nie am ochoty na zabawe w zolnierzyka

oj ja tez bylam mloda pamietam moj brat tego sluchal i tak ja tez zaczelam i te teledyski niby nic specjalnego a jednak a teraz to w kazdym teledysku z gola dupa lataja

posluchajcie sobie piosenki "plsu minus" od tylu, wsluchajcie sie...podobno mozna wysluchac wiele wskazowek, slychac pojedyncze slowa... podobno wiaza sie one ze smiercia Maga

Nie no szacunek. Ja nie słucham hip-hopu, ale mój brat tak. Dlatego tez niektóre zespoły znam, ale jak słyszę jakieś zespołu typu Firma -mam wyjebane albo jebać policję to mnie krew zalewa. Istnieją jednak zespoły hip hopwe tworzące dobrą muzykę.