Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek69

Gdzie znaleźć atrakcyjną dziewczynę do seksu?

Polecane posty

Się przymknij, pomarańczko, nie słyszę mego wspaniałego dissu przez twój jazgot.

Gość I znowu piertolony desznik
rozwalił fajny tamat

Gość ja to wiem najlepiej
Radzio nie denerwuj się :) Olej tego frajera i głupią Dekę. Ignor.

Och, stary, dobry "ignor", który dzisiaj jest już zadziwiająco niepopularny. Acha, i spier­dalaj wcinać bambus odbytem, of course. 🖐️ I odwalcie się od Duszka.

razem stworzymy piekna pare

deka wez zjedz jeszcze wiecej pudliszek najelepiej caly sloik albo i zgrzewke bo jak czlowiek glodny to zly

Gość to duszek przywalił się
do autora tematu. Nie umie się zachować w gościach to dostał odpowiednią reprymendę :D

Pudliszki są mniamniaśne. A od jakiegoś czasu przypominam szkielet, więc kilka kilo mi nie zaszkodzi, a wręcz się przyda.🖐️ Ten tam Makłowicz je chyba reklamował. Ktoś mnie tutaj podpuszcza, ale nie jestem pewna co to za cwel.

Duszek jest qte, a wyście się go uczepili niepotrzebnie. 😠

Gość sam się przypiertolił
to i oberwał

Gość dek@ widać że masz okres
jak to? musisz mieć :( nawet nie żartuj

Gość dek@ widać że masz okres
to co teraz zrobimy? :o urodzisz?

Gość Babojagolak
Na powaznie, (abstrahujac od wszytkiego - przede wszystkim zlosliwosci ktore same cisna sie na usta), a skupiajac wylacznie na odpowiedzi: We wlasnym otoczeniu spolecznym (czyt glownie wsrod znajomych,czyli przez ludzi do ludzi) ewentualnie na randkowych portalach mozna probowac (ale zeby byc uczciwym warto abys jednak, moze nie na wstepie, ale jednak obnazyl swoje prawdziwe zamiary - w przeciwnym wypadku bedziesz zwykla szuja) Do tego aby poznac kogos wylacznie w celu przygodnego zaszalenia (w sytuacji w ktorej jest sie mezczyzna) trzeba jednak posiadac pewne umiejetnosci: flirtowania, uwodzenia, prowadzenia rozmowy. tworzenia odpowiedniej atmosfery itd jesli jestes ich pozbawiony to nie masz wielkich szans. Na tego rodzaju propozycje przedstawiona w sposob bezposredni przystana wylacznie kobiety lekkich obyczajow (nawet najwieksza puszczalska na dyskotece - przed pojsciem na ktora sie wzbraniasz - nie odda sie jesli powiesz jej ze wcale ci sie jakos szczegolnie nie podoba a jedyne czego od niej chcesz to to zeby cie rozprawiczyla)

Gość A długo jesteś sam
zrobiłem screna i wyśle do gazety co robią 14 latki o tej porze na kafeterii.Na dziale erotycznym.Może kierownictwo kafe zajmie sie tym na poważnie i nastanie porządek!!

Gość gość
ja też szukam dziewczyny do sexu szukałem na różnych stronach ale tam trzeba albo płacić za dostęp albo trzeba płacić tym dziewczyną już nie wiem gdzie można znaleść narmalne dziewczyny które by były chciały umówić na sex!!!!!!!

Gość rafaello0380
Witam. Od dłuższego czasu próbuję znaleźć kobietę do seks układu. Nie mam pojęcia co robię nie tak. Chodzi mi o obopólną przyjemność, doświadczenia, które byśmy razem zdobywali czy wymieniali się nimi... Chciałbym kogoś takiego spotkać. Tylko gdzie???

Gość gość
W burdelu. Chciałbyś atrakcyjne szmacic i zostawić. Do małżeństwa to tak.

Gość gość
Tylko burdel za darmo umarło sepie. Do tego możesz zarazac chorobami.

Gość gość
Ja również szukam od dłuższego czasu szczupłej kobiety z dużym biustem nie tylko na seks, jeśli by zaiskrzyło to chętnie bym się z taką związał. Jestem przystojnym 35 latkiem i chętnie zabrałbym atrakcyjną kobietę na dwutygodniowe wakacje do ciekawego kraju, ale nie wiem gdzie takiej szukać.

Gość gość
Jak atrakcyjną i najlepiej za darmo to nie mam bladego pojęcia! Możesz spróbować na http://ekstaza.pl albo czymś takim ale gwarancji ci nie dam :D

Gość gość
Normalnie w pracy , uczelni, na ulicy , dyskotece, poznajesz i tyle