Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Narzeczona89

Czy to się opłaca???

Polecane posty

Gość Narzeczona89

Możecie mi powiedzieć czy to dobra cena za fotografa??? Bo nie mam rozeznania.. W ofercie mam: plener 50 obrobionych zdjęć foto książka 30x30, 30 str płyta z nadrukiem a na niej 500 obrobionych zdjęć 40 odbitek w formacie 15x20 włąsna galeria na stronie fotografa przez pół roku ale akurat na tym mi nie zależy Cena za to wszystko to 1550 zł Opłaca się??

Gość jako świadek nie
podejrzanie tani ten fotograf- widziałaś jego prace?

Gość straooonika
a po co własna galeria na stronie fotografa,nie za bardzo rozumiem

Gość TakaONA89
Jeśli robi dobre zdjęcia to się opłaca, nawet bardzo się opłaca. Aha dolicz jeszcze fotografa jako gościa czyli za tzw talerzyk :)

Gość slubkalubka
ja mam fotografa za 1000 zl z albumem, plenerem w innym dniu i wywolanymi zdjeciami. ale jak dzwonilam i pytalam, to ceny byly i o 1500 i po 2000. jesli jest dobry to nie jest tak zle. chociaz uwazam, ze jest duzo tanszych i dobrych fotografow

Gość slubkalubka
i jeszcze jedno: przemysl, czy wolisz fotoksiazke czy album, bo czytalam tu na forum, ze fotoksiazki zolkna, czy tez staja sie wyblakle, nie pamietam dokladnie, ale w kazdym razie odradzali

Gość TakaONA89
Właśnie ja polecam album, już nie pamiętam o co chodziło ale fotograf nam tłumaczył że z foto książką to średni pomysł ;)

a ja wlasnie czytalam ze fotoksiazka to bardzo dobry pomysl za to album to bardzo kosztowny pomysl, bo fotografowie licza sobie kilkakrotnie wiecej niz on jest wart. nie lepiej wziac ta fotoksiazke, ktora jest do tego tania, a album sobie samemu wykonac z odbitek??? byl caly artykul na ten temat pisany wlasnie przez fotografa.. ze to tylko zdzierstwo na kase.

Gość Renkaaa
Ja bym fotoksiążki nie wzięła, bo mi się zwyczajnie nie podobają ;P

Gość Renkaaa
U mnie na szczęście można dowolnie modyfikować pakiety i nie trzeba brać tego czego się nie chce ;P

Gość TakaONA89
My też swój pakiet zmodyfikowaliśmy bo mi się nie podobają te fotoksiążki i wolę zwykłe albumy, u nas w cenie np są trzy albumy wykonane przez fotografa ;)

Gość podejrzaniossso
podejrzanie tanio, naprawdę. nasz bierze 3000zł, ale nawet Ci gorsi biorą co najmniej 2000, 2500. jesteś pewna, że to jest fotograf z prawdziwego zdarzenia?

Gość Narzeczona89
Zdjęcia widziałam na stronie internetowej i są całkiem ładne. Jeśli chodzi o fotoksiążke to mi tam na niej wcale nie zależy bo w sumie wole mieć zdjęcia w albumie niż taką książke. Ale w sumie to już nei ważne bo zdecydowałam się na tego fotografa ale na średni pakiet który nie ma fotoksiążki i ma mniej odbitek ale jest 500 zł tańszy. A pleneru też nie chcę nie dla mnie bieganie po łące ;D ale nie wiem czy będzie miało to wpływ na cene.

Gość Narzeczona89
A jeśli chodzi o ceny to często też zalezy od regiony. Ja jestem z lubuskiego. Wiadomo, że ceny w Wawie będą pewnie inne niż w małym miasteczku

Gość Narzeczona89
A te róznice w cenie to mogą wynikać też od regionu bo pewnie np w Wawie jest drożej niż w jakimś małym miasteczku. Ja jestem z lubuskiego.

Gość Narzeczona89
A te róznice w cenie to mogą wynikać też od regionu bo pewnie np w Wawie jest drożej niż w jakimś małym miasteczku. Ja jestem z lubuskiego.

Gość podejrzaniosso
ja z lubelskiego jestem. a możesz wkleić linka do strony internetowej tego fotografa?

Wydaje mi sie że podejrzanie tanio. Co do galerii to jest ona po to, żeby goście mogli obejrzeć i zakupić zdjęcia. Fotograf wrzuca tam bardzo dużo zdjęć z wesela i gościom rozdaje wizytówki z adresem i hasłem i potem można tam wszystkie fotki obejrzeć i sobie kupić jeśli ktoś chce mieć na pamiątkę.