Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może może Ja

Laski które były już w ciąży pomóżcie

Polecane posty

Gość może może Ja

wydaje mi się że jestem w ciąży a jutro mam wizytę u dentysty i będę brać znieczulenie czy nie zaszkodzi to? Słyszałam że nrd ale powiedzcie co Wy o tym myślicie

Gość a może jednak ja
a ja słyszałam, że nie nrd a jednak rfn

Gość zebra z klasa+9
powiedz na poczatku dentyscie ze pidejrzewasz ze jestes w ciazy i on bedzie wiedzial jak leczyc.

Gość a może ja ja
lepiej nie brać,bo może zaszkodzić

Gość sdfghjk7890
18.09.2012] 22:34 może może Ja wydaje mi się że jestem w ciąży :D:D:D i tyle w temacie

ja w 6 tygodniu bylam u stomatologa i bralam znieczulenie, powiedzialam ze jestem w ciazy i dostalam inne znieczulenie

Gość babojagolak
Bez histerii, znieczulenie u dentysty (przynajmniej to ktore mialam okazje bnrac) to znieczulenie miejscowe (zastrzyk w dziaslo ktory powoduje uczucie odretwienia) wiec jakim niby sposobem mialby zaszkodzic (EWENTUALNMU< HIPOTETYCZNEMU) plodowi? NO bez jak. Nie namaiwiam do picia w ciazy ale niektore dziewczyny juz naprawde przesadzaja

Gość babojagolak
Nawet jeszcze najpewniej nie w ciazy a ju z przezywaja jak stonka wykopki co tez mogloby ewentualnej ciazy zagrozic; )Jakby te wczesne ciaze byly takie delikatne ze wizycta u dentysty czy lekki stres powoduja niedorozwoj plodu to 70 % ludzi byloby niedorozwinietych (znakomita wiekszosc kobiet wcale nie wie na samym poczatku, ze jest w ciazy i wcale sie nie oszczedza)

Gość babojagolak
I myslisz ze jakby dal standardowe top wielka tragedia by sie stala? szczerze watpie

Gość babojagolak
Zreszta autorak najpewniej nie jest w zadnej ciazy tylko sobie wkreca (ma nadzieje/ paranoicznie boi sie ze jest) ot co, gdyby powaznie podejrzewala, ze jest brzemienna to by zrobila test a nastepnie udala sie do ginekologa

ja nie ryzykowalam. nie wiem czy cos by sie stalo czy nie, ale skoro daje inne to chyba jakis powod jest.

Gość ahahaa haaha
Test kosztuje 1/10 tego co wizyta u dentysty więc ?