Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trimer_ball

Jeden a dobry powód by to facet zagadywał kobietę.

Polecane posty

Gość trimer_ball

Tylko w taki sposób będzie miał pewność, że ona mu się podba.

Gość platyna30
Wiadomo że kobiety podrywają wzrokiem ale są i takie odważniary że podchodzą i zagadują i powiem szczerze że mam szacunek dla takich :)

Gość trimer_ball
Może i odważne, ale często zwyczajnie podpite.

Gość trimer_ball
Kobiety źle się czują w uwodzeniu czynnym, dla nich naturalną sferą, jest bierne uwodzenie. Kurcze, nawet anatomicznie to się odzwierciedla.

Gość xvxcv
Nie źle się czują, tylko jest im tak wygodniej, po co ściemniać, że jest inaczej.

Gość Vella
też nigdy nie zagadałam tak perfidnie dając do zrozumienia , że mi się podoba i pewnie nie zagadam :(

Gość ja tam zawsze wolałam żeby
to facetowi bardziej zależało. Bo faceci to zdobywcy. Co łatwo przychodzi, nie jest cenione. A kobieta zdobywczyni? Po co? Kobieta co najwyzej pozwoli się zdobywać. Sama nie powinna polować. To nie jej rola..

Gość Vella
ja np. się wstydzę, dzisiaj minęłam takiego przystojniaka , że musiałam odwrócić wzrok , nie dałam rady się na niego patrzeć :(

Gość Vella
byłam? :|

Gość Vella
nie no raczej nie pasowało mi imię Zenek do niego :P

Zresztą nie szukam tu nic , więc mogą być i kobietą ... No to może umówimy sią na babskie pogaduszki :D

Gość njdbk
Ale przecież jak kobiet zagada pierwsza to jeszcze nie oznacza, że to ona zdobywa.. Ja często zagaduję sama, uważam się za atrakcyjną, dodaję sobie lekko odwagi alkoholem i jak ktoś mi się podoba to podchodzę. A le nie robię tego w taki oficjalny sposób na zasadzie, że podchodzę, przedstawiam się i stawiam facetowi browara:P Robię to tak subtelnie, że tak niby przypadkiem, niby przypadkiem w kolejce do baru powiem jakieś zdanie, niby przypadkiem stanę obok i powiem coś na głos, zawsze robię coś niby przypadkiem.. A facet wtedy zazwyczaj ciągnie rozmowę dalej i to on wtedy zdobywa:D Ja tylko delikatnie uwodzę, gestem , spojrzeniem, przerzucaniem włosów itd..;)

Gość bcvxxvcn
Nie każdy facet to zdobywca, tak jak nie każda kobieta to sex-bomba. Są naprawdę różne charaktery. Jeżeli podoba ci się chłopak, ale nie zagaduje do ciebie pierwszy, bo jest nieśmiały, to sama się musisz postarać. Czekanie aż samo spadnie z nieba jest czekaniem w nieskończoność. Trzeba też samej czasem się postarać, powalczyć o swoje szczęście, a nie zgrywać księżniczkę. A te utarte przesądy z 19 wieku, że kobieta ma tylko czekać, to już dawno i nieprawda. Chyba że jak ktoś tu napisał, tak jest dziewczynom wygodniej. No ale to trzeba umieć otwarcie przyznać, a nie zasłaniać się jakimiś bzdetami o zdobywcach.

Albo taki scenariusz - Przepraszam, która godzina ? - Blądyna - Dwudziesta pod pręgierzem. :D

Gość trimer_ball
Stara sztuczka kobiet: zagadywanie w kolejce do czegoś. Skądinąd dobre.

Gość zasadnicza czyli tyle
jak facet fujara i nie potrafi "zdobyć" to niech sam ze sobą będzie. Jeszcze tego brakuje, żebyśmy to my ich zdobywały a oni na gotowca. Nie potrafisz - twoja sprawa, siedź z mamusią do końca życia. Widać kobieta ci niepotrzebna :)

Gość xbxbccb
O, obrażona królewna z drewna się odezwała.

Gość Well...
Kobiety mają, jak wiadomo, bardziej rozwinięty ośrodek mowy. Faceci, cóż, muszą ciągle ćwiczyć... Stąd może to nie takie złe, żeby mężczyzna zagadywał (pożytek z tego, biorąc pod uwagę w/w hipotezę byłby obopólny). :D

Gość Anonymus......
"Well... Kobiety mają, jak wiadomo, bardziej rozwinięty ośrodek mowy." skoro tak, to niech z niego korzystają

Gość kobiety nadaja sie tylko
do jednego wiec nie widze najmniejszego sensu by zagadywac wole zaplacic te 200 zl i miec miss swiata niz uganiac sie chuj wie ile czasu za przecietniara

nie dosc ze mamy zdobywac to jeszcze pozniej rozpieszczac i utrzymywac - a kiedys te kobiety walczyly o rownouprawnienie i co sie z tym stalo ?

Gość gffdgdfg
Kobiety są po prostu nierozgarnięte,tchórzliwe albo leniwe księżniczki te co tylko czekają. By znaleźć porządnego faceta kobieta musi sama zagadywać pierwsza bo w przeciwnym razie ma marne szanse na znalezienie go.

Gość to działa w obie strony
"Meżczyzni są po prostu nierozgarnięci,tchórzliwi albo leniwi książeta ci co tylko czekają. By znaleźć porządną kobiete facet musi sam zagadywać pierwszy, bo w przeciwnym razie ma marne szanse na znalezienie jej"