Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana8888888888

kupilam kradzione auto

Polecane posty

Gość zalamana8888888888

jak w temacie, nie wiem co robic chcialam dokonczyc formalnosci a tu sie okazuje ze auto zostalo skradzione i zgloszone na policje, miesiac po moim kupnie... policja zabrala dokumenty i rozklada rece. ani kasy ani auta

Gość SamaJa2
Miesiąc po tym jak kupiłaś auto ktoś zauważył, że mu samochodu brakuje?

Gość sdfghjk7890
jak klikasz prowo to pomysl:D

Gość zalamana8888888888
wlasnie to jest najdziwniejsze, a policja nic z tym nie robi dlaczego teraz dopiero to zglosil. wlasciciel nie odbiera telefow

Gość Ks. Mateusz
auto, srauto SMOLEŃSK - K U R W A !!!

Gość SamaJa2
To jak je zarejestrowałaś? Przecież musiałaś podać nr nadwozia. Wyszłoby im, że kradzione

Gość zalamana8888888888
to nie prowokacja, szukam rady moze ktos kupil kradzione auto? mam dwoch swiadkow u kogo kupowalam tylko ze bylo to za granica i w polsce policja powiedziala ze beda probowac sciagnac go do polski

Gość vdfgbvfdbg
musiałaś wiedzieć że to z kradziezy bardzo mi przykro. w latach 90 mojemu ojcu też ukradli auto, kupiła je jakaś kobitka, policja auto znalazła (cud co nie?). i baba zostala z niczym, bez pieniędzy i bez auta. jestes paserem i sama jesteś sobie winna.

Gość zalamana8888888888
kupilam auto z kluczykami dowodem i ubezpieczeniem, naprawde parodia nie moge w to uwiezyc i wlasnie gdy chcialam zarejestrowac dokladnie po 3 tyg wyszlo ze kradzione

Gość SamaJa2
Przecież jak kupowałaś auto zza granicy to na bank sprawdzali nr nadwozia i nie mogłabyś go zarejestrować

Gość dog_in_the_fog
ciekawie się robi

Gość sdfghjk7890
kupowalam tylko ze bylo to za granica i w polsce policja powiedziala ze beda probowac sciagnac go do polski :D:D:D:D:D i tyle w temacie, atera myj sie i do wyra bo ci rano gimibus spierdoli i bedziesz z buta zaperdalac

Gość vdfgbvfdbg
na jakim świecie wy żyjecie? jak auto złodzieje sprzedają to przebijają numery, i bardzo często dodtakowo je przerabiają.

Gość zalamana8888888888
przeciez numer nadwozia jest taki jak w dowodzie ktory mialam poki policja mi go nie zabrala

Gość SamaJa2
No dobra, powiem Ci tak, samochód postoi minimum miesiąc na parkingu policyjnym i oddadzą Ci go. Koleżanka miała taką samą sytuację, okazało się, że wielka ściema. Auto było z Danii.

Gość zalamana8888888888
jezu nic nie rozumiecie auto ma wszystkie prawdziwe dokumenty, facet ktory sprzedawal powiedzialze zapomnial dowodu osobistego ale ze wszystko pozostale ma a w dowodzie wszystkie dane, dwa komplety kluczykow, wiem jestem sama sobie winna ale w zyciu nie przypuszvzalam ze ktos komus opierd oli auto z calym kapletem dokumentow i kluczykami dotego wlasciciel 3 TYGODNIE zastanawial sie czy podac sprawe na policje

Gość vdfgbvfdbg
Przykro mi, ale zostaniesz z niczym, auto po wielu rozprawach i postoju na policyjnym parkingu wróci do prawowitego właściciela. Jesli liczysz na zwrot kasy to lepiej zapomnij, bo kto niby ma ci oddać? jedynie złodzieje, ale oni najczesciej nic nie mają albo mają ale poprzepisywane na żony. wsadzą ich do więzienia jeśli ich dopadną i tyle. Na następny raz kupuj auto z wiarygodnego zrodla.

Gość zalamana8888888888
najlepsze jest to ze wmawia mi sie ze kupilam od zlodzieja a nikt nie chce mi pokazac zdjecia wlasciciela czy to tak naprawde nie on mi go sprzedal

Gość vdfgbvfdbg
troche zagmatwalas ta historie, czemu wlasciciel zwlekal 3 tygodnie?

Gość zalamana8888888888
wlasnie tego nie chce nikt mi wyjasnic, normalny czlowiek odrazu leci na policje

Gość vdfgbvfdbg
moze się bał, albo liczył za zadzwonią i zaproponują ze za kase mu oddadza...

Gość vdfgbvfdbg
albo moze ukradli mu auto z dokumentami w srodku...

Gość gość
niezle jaja, nie do odzyskania

Gość gość
Nie należy kupować samochodów z niepewnym źródeł, jest tylko kilka uczciwych zaufanych firm, od których mozna kupić bezpiecznie auto, ja kupowałem w AutoOrder, dostałem od znajomego informację, że sprowadzają auta z Niemiec, klient dostaje pełną dokumentację dot. auta, jest sprawdzana grubość lakieru, przebieg, szyby i wszystkie szczegóły

Gość Gustawiok
Masakra, trzeba uważać co się kupuje. Jest taka strona http://stolencars.eu/ mozna na niej sprawdzic czy twój samochód jest kradziony, bardzo fajna sprawa dla osób, które mają takie wątpliwości

Gość Oski55
Trzeba uważać na kupowanie używanych aut, aby być bezpieczniejszym w tej kwestii polecam sprawdzenie numeru VIN na stronie http://www.autobaza.pl/ Strona wyświetla całą historie pojazdu i warto to sprawdzać :)