Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siaun

Nie mam nikogo

Polecane posty

Gość Siaun

Nie mam do kogo się zwrócić kiedy jest mi źle, nie mam komu powiedzieć co mnie boli. Po prostu nie mam nikogo, nikomu na mnie nie zależy

Gość hahaha, ja podobnie.
doświadczam teraz tego wspaniałego uczucia fajnie wiedzieć że nikt nawet kurwa nie zauważy jak znikniesz. nikt sie nie przejmie.

Gość Siaun
jeśli nie zauwazy to pół biedy, bo nawet jeśli zauważy to i tak nikogo to nie obejdzie

:( :( łączę się w bólu. też nie mam nikogo niby mam z kim rozmawiać czasami ale albo nikogo nie interesują moje problemy albo nie zrozumieliby

Gość Siaun
najgorsze jest to, że przez ostatnie dwa lata byłam z kimś, a teraz dociera do mnie, że dla niego też nic nie znaczyłam. Tak bardzo chciałabym by komuś na mnie zależało...

Gość Siaun
whedit wiem po czym mówisz, można komuś opowiadać, ale po co skror to dla niego nie jest ważne

Gość azzzazel pazzuzu
Zacznij sie zywic energia kosmiczna

zapomniałam że to kafe i jak rozmowa wchodzi na pewien zbyt ambitny poziom to jest sygnał alarmowy że temat należy rozpieprzyć :-P

Gość hahaha, ja podobnie.
Sama mam dzisiaj takie dzień że nie chce mi się czekać na kolejne.. skoro już wiemy że ludzie na nas leją to nie wiem, przynajmniej można się nimi nie przejmować, nie ograniczać się.

Gość Siaun
ja już w sumie i tak nie mam siły rozmawiać chyba, wypłakałam pewnie z 90% wody z organizmu :P

Gość Nieszczęśliwe istoty
jak mi was zal.:O:(

Gość ...ale to już było...
Masz SIEBIE. Polub się, zaakceptuj - dzięki temu nie będziesz miała poczucia braku wsparcia z zewnątrz. Jak przestaniesz myśleć w kategorii "muszę kogoś mieć, jestem sama", to miłość przyjdzie w najbardziej niespodziewanym momencie.