Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vintersorg

Chyba mam depresje.

Polecane posty

Nie wiem co robic, wiem wpadam pewnie nie na takie forum jakie powinnam, jakies bardziej tematyczne by sie przydalo pewnie. Ale tak mnie przekierowalo z poczty. Przepraszam, jesli wam zawracam glowe.

Gość odemarkers son
a czym sie ta depresja objawia? Jakie sa jej powody?

Tak sobie napisalam w sumie, nie ma czym sie przejmowac. A taki tam standard, zyc nie chce, umrzec chce, jestem beznadziejna i takie tam et.c

Gość odemarkers son
to szukaj celu w zyciu i pogon france.

zawsze sa jakies gorsze dni, ale wiesz co? najgorsze jest mówienie sobie, ze nic nam nie pomoze i skupianiu sie wlasnie na zlej energii, kiedy skupiasz sie na niej, wlasnie ja przyciagasz, cos o tym wiem

No prosto szukaj, szczegolnie w takim punkcie w jakim sie znalazlam. Jakbym mogla to bym dawno znalazla.

alaruna, ja sie nie skupiam na zlej energii absolutnie, ja probuje szukac dobrej. Obawiam sie, ze w poprzednich wcieleniach cos nie tak bylo, ze teraz za to cierpie i bede cierpiec :( Wiem, gadam bez sensu.

skoro chcialas juz sie podzielic z nami informacja, ze masz depresje i skoro jestes tego swiadoma, moze dobrze byloby pomyslec o jakiejs pomocy? tylko nie mów, ze jej nie potrzebujesz, bo potrzebujesz skoro mialas ochote nam to wlasnie napisac :)

No oczywiscie, ze potrzebuje. Gadam bo gadam. Wiem, do obcych ludzi w necie. Mam taka zrabana sytuacje, ze masakra. Zostalam wyrwana ze swojego srodowiska nagle. A jesli o pomoc lekarska pytasz to tak, mam, ale co z tego?

No i w moim przypadku to ja spac powinnam. A nie spie, bo nie chce. Po co? Skoro kolejny dzien tylko meczarnie przyniesie? Czy usne czy nie, jeden kit.

No kochana, nie wszystko przyjdzie Ci ot tak. To, ze teraz nie widzisz efektów, nie znaczy, ze one gdzies w srodku Ciebie wlasnie nie zakielkowaly i, ze ich nigdy nie zobaczysz. Jezeli jest tak zle i nie widzisz efektów, warto pocieszac sie mysla, ze to tylko czas wyleczy Twoja dusze i mimo wszystko to TYLKO czas.. Bo i on uplynie. Pozdrawiam.

Gość caroline 1986
chodzisz do psychologa?