Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociopląs

mąż ma kochankę, jestem na 99% pewna!

Polecane posty

Gość kociopląs

chodzi ciągle z telefonem, nawet do wc, nagle ma nadgodziny, niby siedzi w pracy (jest obecny na gg a w pracy gg ma włączone), ale obowaim się że to ktoś z pracy. Jestem w 35tc od 18 tc leżę i 0 seksu. Na początku mu to przeszkadzało, teraz już nie. Chyba ma kogoś, jest taki nieobecny, nawet mnie nie przytula:( nie wiem co zrobić:(

Gość eeeejjjjj
hormony ci buzuja i tyle. zaraz ma kochanke bo nie przytula..

Gość azu
No telefon przy sobie cały czas to podejrzane.

Gość kociopląs
dodam że jak go o to kiedyś zapytałam to wściekł się i powiedział że siedzę w domu to wymyślam. Nie tylko nie przytula, stał sie oschły, dużo pracuje i chowa telefon. Wcześniej miałam 100% dostęp do jego telefonu a on do mojego, czasem u mnie grał w jakąś grę a ja od niego dzwoniłam jak w moim skonczyła się karta. Więc obecne zachowanie jest dla mnie dziwne!

Gość Prowo jak nic
Zatrudnij Rutkowskiego. Może nie rozwiąże sprawy, ale masz szansę na nowy związek jakby mąż cię zostawił - on lubi swoje klientki :classic_cool:.

Gość No to może...
i co zamierzasz? pamiętaj, że jeśli się mylisz to zepsujesz relacje między wami

Gość kociopląs
exkjuzmi - szukam porady! bo co mam zrobić, troche empatii kobieto, świat mi się wali a dla ciebie to zabawa, glupia idiotka! Myslące współczujące kobiety prosze o radę!

Gość kociopląs
no to może nie wiem co zrobić. Nawet sledzic go nie mogę bo leżę a koleżance wstyd się przyznać:(

Gość BbbNiicza
Weź jego telefon i sprawdz

Brzuch nie uprawnia Cie do plucia jadem. Idiotka jestes Ty,skoro pytasz o rade. Powtarzam jeszcze raz:ma kochanke. Dociera? Moze chcialas cos innego przeczytac? Co za odmozdzenie:/

Gość No to może...
sprawdź go tak żeby w żadnym wypadku się nie dowiedział że go sprawdzasz, nie wiem co ci poradzić bo nie znam twojej sytuacji

poproś go czy możesz zadzwonić z jego telefonu do swojego lekarza, bo twój tel. ci padł/zepsuł się. Zobaczysz jego minę i co powie na to

tez mysle, ze ma kochanke :( co masz zrobi? no coz w Twojej sytuacji to jest bardzo trudne bo lezysz ale moze pwoiedz kolezance zeby np gosledzial czy cos w tym rodzaju. albo np jak spi to przechwyc jego komorke.

Gość kdwww
na bank ma kochanke,skoro ciagle ma tel z soba,nie masz juz do niego dostepu jak kiedys ,"nadgodziny":D warczy na Ciebie i nie chce sexu to pewne ze ma kochanke,tez to przerabialam i potwierdzilo sie,

Dziwią mnie wciąż takie osoby jak exkjuzmi i ich opinie. Myślę że autorka nie tylko przypuszcza ale już wie że mąż ma kochankę, sama to stwierdziła na 99 % a Ty nie zrozumiałaś tematu koleżanko, ona potrzebuje porady a nie "dobicia" i stwierdzenia że kochankę mąż ma. Autorko: - sama jestem w ciąży i hormony szaleją to fakt ale zaufaj swojej kobiecej intuicji; - sprawdź telefon, na pewno znajdziesz na to sposób; - porozmawiaj raz jeszcze z mężem ale na spokojnie; - jeżeli nic nie znajdziesz a mąż się wyprze to może "zorganizuj" coś tylko dla Was ? Spędźcie miły wspólny wieczór - zobaczysz jak "akcja" się rozwinie :) Trzymam kciuki bo to może się poukładać :)

Gość Zanzi 443
Witaj........za parę groszy możesz przekonać się, czy ma kochankę: http://tnijurl.com/d9277a0b509d/ to jest sprawdzone.....pomysłowość i przebiegłość ludzka nie ma granic.

Szkoda autorko ze bedac w ciazy musisz ise matrwic o takie rzeczy :( twoj maz to zwykly gnoj. Moj jak bylam w ciazy caly czas sie mna opiekowal nie bylo mowy o tym zeby mnie nie przytulal nie piecil itd