Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emangel20

jednodniowy ból pecherza

Polecane posty

Gość emangel20

Witam! Wczoraj myslalam że mam zapalenie pecherza bo musialam do toalety latac co 30sekund, bolalo jak diabli itp. Ale dzis jest juz super, Nic nie boli. Biorę tabletki Mikrogynon i w tym miesiacu postanowiłam nie robić 7 dniowej przerwy ponieważ miałam wyjazd. Dodam że oprócz bólu pojawiały się krwawienia. Jestem przy 4tabletce nowego opakowania ktore jak mówiłam zaczęłam brać od razu. Co to mogło byc?! Reakcja organizmu na brak okresu ?? Liczę na odpowiedź!

Gość emangel20
Proszę o odpowiedź!

Gość emangel20
Krwawienie pojawiło się wczoraj a akurat wtedy wracałam do polski także nie miałam nawet chwili!! I bardzo proszę o nie ublizanie a jesli tylko na tyle cie stac to proponuje czat a nie forum dla dorosłych i normalnych ludzi!

Gość azu
Całkiem możliwe że problem dot. kamieni nerkowych. Kiedy kamień się rodzi to są takie problemy jak opisałaś. Bolały cię może plecy ?

Gość emangel20
Ledzwia bola mnie bardzo często. A taki problem wystąpił pierwszy raz

Gość azu
No to pasuje do kamicy. Widać miałaś atak a ból ustapił bo kamień się urodził. Teraz warto byłoby zrobić sobie badanie moczu oraz usg brzucha -z naciskiem na nerki i pęcherz. Znam to bo miałam 2 ataki kolki nerkowej.

Gość emangel20
Dzieki! Myslalam że to może mieć związek z tym że nie zrobiłam 7dniowej przerwy przy tabletkach .

Gość wlasna tylko ja
no ale krew leciala wraz z moczem czy z pochwy? bo krwawienie pomimo nierobienia przerwy to ja tez mialam, ale jak jest krew w moczu to juz powazniejsza sprawa... co prawda u mnie okazalo sie zapaleniem pecherza, krew mialam jeden dzien, pilam piwo, bralam prouro, grzalam butla z goraca woda brzuch i nastepnego dnia bylo lepiej ale nie idealnie. ale objawy tez pasuja do kamicy wiec ogolne moczu i usg rzeczywiscie powinnas zrobic.

z pochwy, tak jakbym pomimo nie przerywania tabletek miala dostać okresu. dziś już jest ok. przerwę robię od wczoraj takze teraz czekam na @

Gość agula8
albo kamica albo infekcja-a robiłaś badanie moczu? ja bym zrobiła. A profilaktycznie mozesz jeszcze brać probiotyki-ja brałam provag, do tego jeszcze łykałam prouro i urinal. A jak juz mnie dopada konkretnie infekcja pęcherza to bardzo dobre jest urofuraginum.