Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aktywny babsztyl

patrzcie jakie chore... i puść dziecko na katechezę, szok

Polecane posty

słyszeliście już o tym? http://www.pudelek.pl/artykul/43334/gimnazjalisci_liza_kolana_ksiedza_zdjecia/ jestem zdruzgotana przecież ten ksiądz to jakiś zbok, powinni mu zabronić uczenia w szkole i wszelakich placówkach to chyba oczywiste, że czerpie przyjemność z tego co robią te dzieci a kuratorium nic jaki idiot w ogóle te zwyczaje upadlania uczniów z 1 klasy są debilne ale to już przegięcie

wlaśnie przez takich koorewskich księży przestałam praktykowac .. instytucja jaka jest kosciół to sciema

ale to straszne mi się wydaje, że ten ksiądz to jakiś pedofil... pochylone nastolatki z dekoltami zlizują mu z kolana coś a on trzyma wielki kij w ręku to naprawdę chore... jestem w takim szoku... nie puszczę nigdy dziecka na katechezę chyba

Gość ererttrty
szczerze to nie widze w tym nic strasznego... lepiej zajmijcie sie soba dziwy

Chore ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka. To nie sa czeste przypadki. To tez sa ludzie, narazeni na pokusy potrzebujacy jak nikt modlitwy. Jesli jeden lekarz bierze lapowy, tzn ze wzyscy?

Gość włos_na_4
fatalnie, że nikt nie wytłumaczył o co tu biega, co to ma być, czy to jest przygotowanie zawodowe dla przyszłych prostytutek , które zlizują krem z kolan w I klasie liceum , rozumiem, że w II klasie na egzaminie jest lizanie okolic fiuta a w III klasie jest lodzik z połykiem