Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka mafi

zdrada emocjonalna

Polecane posty

Gość córka mafi

witam, prosze pomózcie mi bo nie wiem co mam myslec! w marcu pokłóciłąm si ez mezem, byłam w 9tym mies ciazy. w tym czasie ma odnowił kontakt z przyjaciółka, oczywiscie wykasował eski z tel, zobaczyłam biling gdzie było dzoenione do niej i pisane, bardzo czesto, nawet po miedzy moimi eskami do niej dzwonił, chodził do niej do domu. jego przyjacióła jest 7lat młodsza odemnie i wolna. po paru mies okazuje sie ze takze ja woził naszym samochodem, ciagle sie z nim kłóce o nia, niby zerwał kontakt, ale był okres ze ona i tak dzwoniła, a u nas były awantury. rozpadło sie małżenstow mamy niemowle, ja nie umiem mezowi wybaczyc.

Gość córka mafi
czy ktoś był w podobnej sytuacji???

Gość SamaJa2
Pytanie podstawowe - czy Ty chcesz być z nim? Czy on chce być z Tobą?

Gość kjimn
co czujesz do niego? co to tylko seks był? czy uczucie? co On do Ciebie czuje? chcesz z Nim byc?

Gość córka mafi
kochamy sie, wszystko juz jest oko, ale nagle se to wszystko przypominam, te eski, rozmowy, itp i zaczyna sie kłótnia, on zarzeka sie ze mnie nie zdradził, ale nie wie ze zdradził mnie emocjonalnie, a ja nie umiem mu darowac bo to wraca.

Gość SamaJa2
Teraz ma kontakt z tą przyjaciółką?

Gość córka mafi
a co raz cos nowego wychodzi, ze jezdził do niej ze woził, itp, za kazdym razem co innego, boje sie co wyjdzie za pół roku, ta jego przyjacióła go buntowała, przeciwko rodzinie, wydzwaniała i mu wyrzuty robiła ,,,,, było nawet ze dzwoni do meza a maz ja marcinem nazywa zebym sie nie zjarzyła

Gość córka mafi
raczej nie bo sledze biling, ale jej połaczen nie widze, kłamał mi w oczy ze zerwał kontakt ze opier... zeby nie dzwoniła, okazało sie za zadzwonił do kolegi zeby jej przekazał ze ma nie dzwonic

Gość córka mafi
w piatek nawet policja u nas była, sa takie awantury wpadam w szał, jak se przypomne jak mnie skrzywdził, ja byłam przed porodem do szpitala taksa jechałam, a on przyjaciółka sie interesował nie zona

Gość SamaJa2
No ale przecież może mieć drugi tel o którym nie wiesz

Gość córka mafi
raczej tak nie pajacuje,, mnie boli to co było..! spotakałm sie z ta laska ale on nawet wtedy był po jej stronie, a ona mu mówiła takie słówka, ze sie gotowałam mój mąż mówi"nie wierz mojaj zonie nie wiesz jak ona w domu na ciebie nazywa" a ja sie pytam jak nazywa sie przyjaciółka meza dla zony!!

Gość SamaJa2
Nie myślałaś nad tym, żeby trochę odpocząć od niego? Z tego co piszesz to on okazał się zwyczajnym chamem.

Gość córka mafi
on nie iwdzi nic złego w ty ze do niej chodził zonaty do panienki, nie widzi nic w tym ze ja woził, nic nie zrobił. a eski skasował zebym ich zle nie odebrała, i do dzis tak naprawde mam nie wyjasnoona sprawe co było miedzy nimi, temu tak mi wraca

Gość córka mafi
odpoczywamy na mies, pózniej zgoda i od poczatku ja nie moge tego przezyc!! boli jak ku...mac!! czuje sie zdradzona!

Gość SamaJa2
No to rzeczywiście coś z nim nie tak, skoro nie widzi w tym co zrobił nic złego.

Gość córka mafi
wmawia mi ze ja wczesniej tez miałam kolegów, tak miałam jak sie zapoznalismy, ale nie w małżenstwie i nie przyjacieli!!! odwraca tak kota ogonem, i mówi ze jest juz tym zmeczony chce zyc spokojnie, i ze woli byc sam niz tego w kółko słuchac. tylko ze nie widzi mojego cierpienia, ta jego gwiazda go nabuntowała tak od tamtej pory juz nie jest taki sam, ona mu nawet powiedziała, ze nie musi zonie esków pokazywac, bo nie mamy po 15lat.

Gość SamaJa2
I chcesz być z kimś takim? Przecież jemu wogóle nie zależy na Tobie.

Gość prosze o radyy
Ciężka sytuacja. nie wiem co Ci doradzic, zeby było dobrze. Może dla dobra dziecka powinnas dax mu szanse, chociaz z drugiej strony skoro raz to miało miejscxe to nie ma pewnosci,z e sie nie powtórzy. Jesli mu zalezy to powinien z ia zerwac wszystkie kontakty i przede wszystkim zmienic nr tel. A Ty powinnas sobie z nia pogadac i to ostro. taka moja rada

Gość córka mafi
ja to tak widze i Ty to tak widzisz, ale on jak by Ci to opowiedział, to bys myslała ze on ma racje! i ze mnie kocha tylko ja jestem chora

Gość SamaJa2
Haha że Ty jesteś chora? I niech jeszcze powie, że spotykał się z tą babą przez Ciebie? :D

Gość córka mafi
hahah no bo był pokółcony ;d awantura poszła o to ze jego mami enie pozwoliłam ubran w szafach układac, i ta przyjaciółka sie do niego wtedy odezwali, a mówi ze chodził do niej cos wydrukowac, hu.... a w bilingu od 8mej rano eski do niej i połaczenia, opowiadał jej o co sie kłóci ze mna, wiem to bo widze jak jest 10 esków do mnie w bilingu pózniej 7min do niej rozmowy i dalej eski do mnie, ale ta laska mi powiedziała ze ona tez do niego dzwoniła, bo była ładna pogoda i jechała autobusem to se zadzwoniłą pogadac

Gość SamaJa2
Przeszukaj mu kiedyś portfel i poszukaj drugiej karty do tel albo drugiego telefonu. On tak łatwo nie zrezygnuje pewnie ze znajomości z tą panią.

Gość córka mafi
szukałam nieraz, ale nic nie ma .. tylko wetdy z marca wykasował gg, historie kompa, i tel. a nawet jak mi o swojej przyjaciólce oznajmił w marcu to po awanturze o nia, wyszedł z domu i tak do niej zadzwonił czasami go nienawidze ajk se to przypomne

Gość sasankaa122
Zawsze się będzie czaił... jak nie z tą to z inną, zastanów się czy chcesz takiego życia . :o takie sprawy powinny otwierać oczy...

Gość SamaJa2
A teraz przeszukiwałaś mu gg czy pocztę?

Gość córka mafi
nie chcem;;;;;;;( ale on mówi ze to ja rozbiłam małzenstwo nie on! bo on nic nie zrobił, i jest nie winny, ze ja go oczerniam, i ze mam mu ten romans itp udowodnic w sadzie i ma byc z mojej winy, a jego lala powiedziała ze pójdzie do sadu tez zeby mnie osmieszyc

Gość córka mafi
tak, nic nie ma

Gość SamaJa2
Zostaw go, przecież to prostak i cham. I nie widzę w tym co piszesz, żeby mu zależało na związku z Tobą

Gość bo rozbijasz
wyjaśnijcie sobie raz na zawsze i zostawcie to za sobą!!!!!! nie możesz mu wciąż robić wyrzutów o przeszłość, bo on już ma tego dosyć i poprostu ucieknie. Chciałabyś wciąż słuchać pretensji o jedno i to samo co już było i minęło? NIe nakręcaj się niepotrzebnie, wyluzuj

Gość SamaJa2
bo rozbijasz fajnie, tylko on jej prawdy nie powiedział, ona sama wychodzi po trochu.