Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka mafi

zdrada emocjonalna

Polecane posty

Gość córka mafi
chciałam wyluzowac juz nieraz, ale nie udaje sie na długa mete. waca jak bumerang... bo dla mnie to nie jest wyjasnione, nie widziałam ich esków to raz, po drugie czemu ja woził jak był ze mna_ powiedział ze pojechał do niej zeby ona mu dała te eski, ale ona go przekonała ze nie musza nic pokazywac, i dziwi mnie to i boli ze ja jeszcze woził po hu...j ??? wersje ustalic po co? pogadac? o czym skoro juz wrócił do mnie ona mu esków nie dała to po co ja wozi? on twierdzi ze go poprosiła to ja powiózł w drugi koniec miasta, ale jak dla małego butelki było tezeba kupic, to mi powiedział zebym se poczta zamówiła, bo on jest zmeczony, ale zeby jej dupe wiesc to ma siłe

Gość córka mafi
a i jeszcze dziewczyny, to ze ja woził wyszło niedawno, i przypadkiem, bo wczesniej nic mi nie powiedzieli, i jak mam mu wierzyc??/ on uwarza ze to było nieistotne, ale i wczesniej sie upierał ze u niej był, a tu wyszło niedosc ze był to i jeszcze królowa wozi bo ciezko jej widocznie. i ta awantura w piatek co policja była, była w sumie o to, nie moge tego przezyc jaki jest podły, toz jak by ich ktos zobaczył czy co? to co by gadali, ale on ma wyjeb... bo nic nie zrobił

Gość SamaJa2
Odpocznij od niego, wyprowadź się, ale nie z myślą, że wrócisz, tylko z taką, że zbierasz siły, żeby odejść.

Gość AMAJ
a czy ciągle jeszcze utrzymuje mąz ta znajomość???

Gość córka mafi
wywaliłam go w piatek, jest szczesliwy .. mi tylko bedzie ciezko bo ja sie tym przejmuje i mysle, zabrał samochód bo do pracy potrzebny, a ja sama w domu z dziecmi w tym jedno 5mis, i pies jestem udupiona, a on wolny kawaler moze znowu jakiejs przyjaciółce bedzie opowiadac i chodzic do niej. jak myslicie po co ja powiózł? cheieli cos ustalic miedzy soba? mi wczesniej powiedział ze ona od niego tel nie odbiera, a tu co sie okazuje. a i jeszcze jedno do czerwca ona dzwoniła do niego pod byle pretekstem, zeby mu jazde zrobic, raz podsłuchałam co mu krzyczała w tel " jak tak to chodziłes i na nia pierdoliłes, co adwokat si eprzydał, a teraz to co ja mam spier...c, ty hu... bez jaj" tak mówiła jego przyjaciółka, martwie sie ze ona se cos do głowy nabrała, albo cos było, skoro nawet mu adwokata na mnie znalazła, ale wiem jedno to wszystko jego wina bo nie powinien si eprzyjaznic z panienka 24letnia, żonaty facet

Gość SamaJa2
Ile masz lat i ile dzieci?

Gość córka mafi
31 /2ke

Gość SamaJa2
Młodziutka jesteś :) Staraj się nie myśleć o nim, chociaż to pewnie nie łatwe. Zrób maseczkę, spotkaj się z przyjaciółką i pomyśl o tym, jak wspaniałe byłoby życie bez niego.

Gość wooly
Wiesz, tu ci nikt nie powie co masz zrobic. Sama musisz do tego dojsc. Jednak jesli nie umiesz wybaczyc ( a nikt nie powiedzial, ze musisz) to chyba dla twojego wlasnego zdrowia psychicznego (dla jego rowniez) lepiej jest sie rozstac, przynajmniwj na jakis czas. Zobaczysz wtedy jak on na to reaguje i latwiej bedzie podjac decyzje: wracacie do siebie, czy nie. Jesli on jednak nie wykaze zainteresowania Toba i dziecmi to bedziesz miala jasna sytuacje.

Gość córka mafi
a mnie znowu nosi ;/ jak bym mogła ukreciła bym łeb;/ skad ta złośc

Gość córka mafi
poradzi ktos;(

Gość naprawde nie rozumiem
daj sobie z nim spokoj, kretacz z niego niezly, na 2 fronty robil i moze robi dalej, a teraz sie prawdy nie dowiesz jakbys go zlapala za reke to pewnie by powiedzial, ze nie jego reka wyslij pozew o rozwod, zasadz go o alimenty i niech sie buja

Gość córka mafi
dziekuje :* tego potrzebowałam!!!

Gość córka mafi
kurwa czuje sie jak idiotka, od kiedy nie ma meza w domu (tydz) zawsze cos sie dzieje, ze musze napisac, to wózek sie rozjebał, to nie ma tego, to to to tamto, wyglada jakbym sama zaczepiała, co ciekawsze mój mąż mi nie odpisuje, sprawdzam biling, nie dzwoni nigdzie, mozliew jednak ze ma 2karty, jak ktos jzu wspominał na forum. co zrobic by nie pisac

Gość córka mafi
i nie myslec;/;/;/ jak se przypomne ta przyjaciółke i złosc mnie wezmie jest ok, ale z rana ciezko

Gość wredniucha
nie wierzę, że z nią nie spał

Gość wredniucha
drugi telefon ma schowany w samochodzie

Gość córka mafi
byc moze i teraz jzu kojaze ze moze miec, bo woził matki stary naprawiac, moze korzysta z niego. dzis jade z małym na krew po 7rano, i pcham ten wózek kurwa bokiem bo w kółku zeszło powietrze, napisałm mu o tym, nic mi nie odpisuje nic.

Gość ninaa291
a nie ma kto ci pomoc, mama rodzenstwo ?

Gość córka mafi
nie, mama moja juz jest starsza kobieta schorowana, sama mieszkam z dziecmi i psem, i ciezko, a nie chem do niego pisac ciagle! wiem ze mam racje i musze byc twarda, a to ze pisze wyglada jakbym szukała z nim tematu

Gość ninaa291
rozumiem a sasiedzi, spróbuj sie zaprzec i dawac rade sama. uwierz w siebie, wiem ze latwo mowic ale niestety to facet a oni kazdy taki sam

Gość jarooooooo
Dla mnie sprawa raczej jasna skoro tak nagrala na poczte jego Kochanka (nie oszukujmy się przyjaciółka to tylko mydlenie oczu) to mieli wspólne plany a przynajmniej jej coś obiecywał z czego się nie wywiązał. A skoro jej obiecywał to nie bez powodu chciał ja zaciągnąć do łóżka. Co do telefonu to nie bądź naiwna wie że mu sprawdzasz bilingi na pewno więc przynajmniej kartę sim zmieni, a ta kosztuje 5 zł.

Gość córka mafi
jestem pewna ze na obiecywał, inaczej by sie nie msciła!!! bo po co .. ale on mówi "ze nie wie czemu si emsci i go to nie obchodzi" ale mnie obchodzi nie zrobił nic bym była spokojna

Gość esmeraldaa
Wspolczuje, czy twoj maz nie jest baranem przypadkiem? Oni w zdradzie nie widza nic zlego. Powinnas odejsc od niego, bo bedziesz tylko cierpiec przez takiego gnoja.