Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość JAIONczylimy

Jacy sa naprawde Turcy?Czy ich podniesiony ton głosu jest normalny? sąZazdrosni?

Polecane posty

Gość JAIONczylimy

Witam was bardzo serdecznie, mój Turek jest wspaniałym facetem, jesteśmy razem ponad rok, dba o mnie, szanuje mnie, naprawde jest mi z nim dobrze,jak go potrzebuje to zawsze jest,pomaga mi bardzo we wszytskim,.. nie lubie tylko tego ze czasami kłócimy sie o byle co, wpada on czasami w szał gdzie mówi do mnie podniesionym tonem on to tak nazywa,np.jest zazdrosny ale nie chorobliwie, bylam ostatnio z siostra i z jej partnerem na basenie, on sie zdenerwowal ze nie wiedzial ze ten facet tez tam byl, on wtedy wymysla cos typu (a moze on ci znajdzie kogos? a czemu mi nie powiedzialas? a moze to a moze tamto...i wymysla wymysla..pozniej wkoncu ja sie wkurzam i on przeprasza bo wymysla jakies brednie...cos czego nie ma..albo gdy go zle zrozumiem: mysle ze w gre wchodzi różniez bariera językowa, ale powiem szczerze ze jestem osoba która lubi troszke dokuczać, dziubać do niego, i z każde jego zdanie odbieram w dwojaki sposób, to go denerwuje bo (ty zawsze wszystko zle rozumiesz) tak naprawde wszystko dobrze rozumiem tylko w taki sposób go sprawdzam .. jego rodzina jest zaje*.. czasami nawet czułam się z nimi lepiej niz w moim rodzinnym domu, chodze ubrana jak chce,dzieci same wybiora religie,robie co chce,pracuuje gdzie chce zdecydowalismy ze musimy sie jeszcze bardziej poznac aby zdecydowac czy wziasc slub, musimy najpierw zamieszkac razem w jednym kraju,a bedzie to Polska czy oni maja taki podniesiony ton? czy to normalne? wkurza mnie to strasznie, o byle co nagle z sekundy na sekunde jego podniesiony ton, pozniej jest ok ale nie lubie naglej zmiany calej sytuacji bardz nastroju.Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować