Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leeeeniwa

druga zmiana

Polecane posty

Gość leeeeniwa

Nie chce mi się iść do pracy. Wam też?

Gość jhkjhkhkjhk
A co robisz w pracy ?

Gość leeeeniwa
Pracuję w sklepie spożywczym

Gość jhkjhkhkjhk
lubisz ta prace ?

Gość leeeeniwa
Można powiedzieć że lubię, tylko żeby lepiej płacili

Gość jhkjhkhkjhk
A ile zarobisz?

Gość leeeeniwa
1200-1300 zł. Dwie soboty i dwie niedziele wolne. Smieszne pieniądze płacą, ale co zrobić

Gość jhkjhkhkjhk
MAsz meza , dzieci ? Czemu nie wyjedziesz z tego poyebanego kraju ?

Gość leeeeniwa
Tak mam meża i jedno dziecko. Myślałam nieraz o wyjeździe ale nie mam nikogo za granicą a w ciemno sie boje. Tu naprawdę nie ma żadnych perspektyw. Chyba do emerytury będę stać w spożywczych

Gość jhkjhkhkjhk
Pracowac uczciwie w sklepie to nie jest wstyd , sek w tym ze to panstwo jest poyebane i nie pozwala zyc godnie , jak czlowiek za normalne pieniadze.Co z tego , ze sklep spozywczy ? Tym bardziej , ze lubuisz to co robisz .

Gość leeeeniwa
Ja nie twierdzę że wstyd, tylko moim zdaniem zarobki nie adekwatne do wykonywanej pracy. Ludzie-klienci strasznie nieraz potrafią sponiewierać panią za ladą. Wiadomo klient nasz "pan". No i fizycznie trzeba się nieraz natyrać

Gość jhkjhkhkjhk
W Polsce nie ma i nie bedzie lepiej.Taka prawda , jedyna opcja jest wziac sprawy w swoje rece i wyjechac.Wiem , ze to nie jest latwe , ale uwierz , ze nie bedziesz zalowac.Bo co tutaj Cie czeka ? Harowka za grosze do 67 roku (o ile nie podwyzsza wieku :o) , a potem nedzna emerytura 700zl :o

Gość leeeeniwa
Tak jak pisałam nie mam takiej możliwości, przynajmniej na razie. Może kiedyś...

Gość jhkjhkhkjhk
Ale prawdziwe.A ten caly "rzad" wmawia , ze jest ok :D ZObaczcie jaki jest dlug panstwa , ktos to bedzie splacac , nie musze mowic chyba kto......Nic tylko pakowac manatki i spierdalac stad ...... PS Ponoc teraz jest ok , a prawdziwy kryzys ma byc w 2013 :D:o

kiedys czyli kiedy? poszukaj na nk czy fejsie swoich dawnych znajomych, zaloze sie ze ktos siedzi za granica. zreszta jest duzo agencji pracy itp ktore sciagaja pracownikow za granice wiec o to nei musisz sie bac

Gość leeeeniwa
W naszym przypadku nie jest to takie proste. Mogłby np wyjechać mąż gdzieś do pracy ale musiałby dużo zarabiać bo ja wtedy nie mogłabym pracować (chodzi o opiekę nad dzieckiem). A niestety mamy redyt hipoteczny

Gość jhkjhkhkjhk
A najgorsze , ze spoleczenstwo polskie daje sie kopac , a rzadowi w to mi graj.Ciagle podwzyki , wszystkiego , a Polacy i tak nie wyjda na ulice tylko gryecynie daja sie kopac.Tu powinna byc rewolucja francuska :o

Gość ja tez zaraz wychodze na 2
zmiane i do 22 z tymze ze ja mam jakies 10 dni w miesiacu wolne ale niekoniecznie soboty i niedziele za ta sama kase

Gość jhkjhkhkjhk
No to niech maz wyjedzie najpierw.1200zl spokojnie by Ci mogl wysylac zza granicy , a jak by sie tam "ulozyl" to by Was sciagnal.

Gość leeeeniwa
ok. idę narka!

Gość Okikohghybh
A ja mieszkam za granica ,pracuje na sprzataniu i nie moge sie doczrkac powrotu do Polski :) i jakos ulozyc sobie zycie :)

Gość jhkjhkhkjhk
leeeeniwa - powodzenia :) Okikohghybh - zle CI tam ?

Gość Okikohghybh
Jestem na sprzataniu i nie mam najnizszej krajowej, a i tak jest ciezko cos odlozyc. Moze i stac na wiecej rzeczy, ale nie jest az tak bardzo stac , zeby warto tu bylo siedziec. A to nie sa czasy jak kiedys ze pracy bylo pelno :( wiec wole wrocic do Polski miec rodzine blisko, czuc sie jak u siebie i tam statac sie o polepszenoe swojego bytu

Gość jhkjhkhkjhk
TO sie zdziwisz jak wrocisz.Milego dnia 🖐️

Gość leeeeniwa
Okikohghybh niestety chyba się rozczarujesz, tu nie polepszysz swojego bytu. Mało kto żyje w miarę na poziomie. Większość ledwo wiąże koniec z końcem, Pracy coraz mniej a jak jest to za taki pieniądze że nie da się wyżyć.