Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra samo zlo

czy jestem zdzirą???

Polecane posty

Gość siostra samo zlo

Krotko. Moja jedyna , ukochana siora ( mężatka ) wdala sie w romans. Kochanek jej wcale mi nie lezy. To grubszy cwaniak, bez pomyslu na zycie. Przed nimi nie widze przyszlosci, albo widze ją czarną. Siory mąż ( nigdy z sobą nie przepadalismy) ulozony, na stanowisku, bez wątpienia wspanialy ojciec dla ich syna. Ale tez zarozumialy i patrzący na ludzi z gory, no coz ten typ tak ma. Wiedzialam o jej romansie, myslalam, ze to przejdzie. Ona podjela decyzje, ze odchodzi od meza, nie do kochanka. Zwyczajnie odchodzi i nie chce byc juz z mezem, ze niby ten drugi nie ma z tym nic wspolnego. Nie wierze, ze nie ma, systematycznie osacza ją, odsuwa od znajomych, robi jej pranie mozgu, rozmawiajac z nia slysze jego. Szwagier moj popadl w rozpacz, zupelnie zdezorientowany co sie dzieje. Zadzwonil do mnie pogadac, pozanc przyczyne. Oczywiscie nie sypnelam siory, dawalam mu jedynie rady co moze jeszcze zrobic by ja zatrzymac przy sobie. Nie udalo sie, ona jest nieubłagana, kochas zaciera rączki. Ja po kilkunastu rozmowach tel ze szwagrem powiedzialam, ze nic juz nie jestem w stanie mu pomoc. Mam teraz moralniaka, ze nie potrzebnie sie wcinalam i w ogole gadalam ze szwagrem, ze siora nigdy mi nie wybaczy jesli sie o tym dowie. Nie powiedzialam niczego co mogloby jej zaszkodzic, ale i tak czuje niesmak i nie wiem jak patrzec jej w oczy... Z drugiej str, wiem, ze jej kochas to kawal drania, ze nic dobrego jej z nim nie czeka.Mialam na to dowody, przedstawilam jej prosto w twarz mi nie uwierzyla, uwierzyla w jego wersje. Chcialam pomoc, czy zrobilam zle???

Gość siostra samo zlo
NO I ?????? powedzcie co myslicie.

Gość 4564576
mężatka wdala sie w romans. Kochanek to grubszy cwaniak, bez pomyslu na zycie. Mąż ulozony, na stanowisku, bez wątpienia wspanialy ojciec dla ich syna 56 tak to bywa byle cwaniak wygrywa z porządnym facetem

Gość powinnas byla uwiesc
tego jej kochaSIA i tym samym ich rozstac