Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana_nastolatka

Jak zrzucić 3kg?

Polecane posty

Witajcie! Mam 19 lat. Mój wzrost to 169cm a waga 62 kg. Uważam, że powinnam schudnąć co najmniej 3kg. Od 5 dni postanowiłam już nie jeść kolacji i zmniejszyć pozostałe posiłki. Moja rodzina i narzeczony dziwią mi się, że chcę się odchudzać. Twierdzą, że dobrze wyglądam. Ale źle czuję się w swojej skórze. Wolałabym być chudsza. Co więcej, jest mi lepiej kiedy się odchudzam. Wiem, że pracuję nad sobą. Ale waga ani drgnie. Może po 7 dniach schudnę choć 1 kg? Pomóżcie i oceńcie. ;) Czekam na odpowiedzi. ;)

Gość arleta :)
dobre pytanie , tez 3 kg chce zrzucic i nie wiem jak moze ktos nam pomoże????

ile ważysz arleto, i jaki masz wzrost?

skoro źle się czujesz to te 3 kg Ci nie pomogą :( idź do psychologa albo na siłownie, tu nie 3 kg są problemem a zapewne zadowolenie z figury, a na to tylko ćwiczenia Ci pomogą 3 kg to pikuś dziewczyny trochę ruchu i nie będzie po nich śladu

Gość arleta :)
niecale 62 kg a wzrost 170

Gość 652855555
ja mam 171 cm i 58kg chcialabym 55... ratujcie

z figury jestem nawet zadowolona, mam kobiece kształty, odpowiednie proporcje. jednak chciałabym ważyć 59kg. bo według moich obliczeń mam właśnie 3kg nadwagi. wtedy czułabym się lepiej, wiedząc że jest wszystko ok. ;)

Gość ci podpowiem:
ale zrozum, ze pd jedzenia mniej niz potrzebujesz schudniesz (jesli w ogole schudniesz) tylko na chwile, bo nie bedziesz sie przeciez cale zycie glodzic. nie jedz mniejszych porcji i nie eliminuj wieczornego posilku, bo w ten sposob tylko spowalniasz spalanie tluszczu, gdyz organizm przyzwyczajony do wiekszej ilosci jedzenia broni sie. tylko tak, jak pisze wyzej gugajana - troche sportu i przede wszystkim nastroj ci sie poprawi. a 3 kiloski znikna zanim sie obejzysz. jesli chodzi za o diete, to wyeliminuj slodycze i wszelkie niezdrowe tuczace fastfoody i inne gotowce, a sama sie nie obejzysz, kiedy kg znikna, a przy tym poprawi ci sie zdrowie i nastroj. taze reasumujac, nie zmniejszaj ogolnej ilosci jedzenia, tylko zastapuj niezdrowe rzeczy zdrowymi, bo zdrowe nie tucza (w normalnych ilosciach, oczywiscie ;) )

Gość ci podpowiem:
ps. lubisz miec poczucie, ze "pracujesz nad soba" .... daje ci to poczucie wyzsze jsamooceny, bo z owa co nie gra, skoro czujesz sie zle we wlasnej skorze i wierzysz, ze zrzucone 3 kilo cos pomoze. widac, ze tu raczej w "pracy nad soba" albo "przejecia kontroli nad wlasnym losem" tkwi szkopul. zastanow sie wiec moze nad "praca nad soba" ale w bardziej produktywnym sensie. np. rozwojem intelektualnym i duchowym, robieniem czegos konstruktywnego, co ulepsza swiat, chociazby twoj maly swiat :) bo uwierz mi, niejedzenie kolacji nie da ci psychicznej satysfakcji na dluzszy dystans. poza tym musisz wiedziec, ze niejedznei niczego na wiecej niz 2-3 godziny przed snem jest niezdrowe, ale tylko zdrowy organizm moze utrzymac prawidlowa wage. organizm glodzony tylko wyteza wysilek na magazynowanie tluszczu :)

Gość gość
3 kili, to ogranicz złe żywenie, czyli głównie tłuste i słodkie out. Do tego mozesz np biegać, albo trenować w domu, choćby skakanka. Ja musiałam zrzucic 11, to dopiero wyzwanie. Nie obeszło się bez silowni i wspomagacza slimcea, ale już jestem taka jak chce, tobie też tego życze:)

Gość zielonik
Najgorzej zrzucic ostatnie kg ostatnie 3, tez waze 62, 169cm, i lepiej by bylo wazyc 59 max i to utrzymac, 3 kg latwo przybrac, ale ostatnie 3 kg najciezej zrzucic, Bo to rezerwowa tkanka tluszczowa, ona sprawia ze wygladamy zdrowo, a nie chudo. Mowie o wzroscie 169 cm i sredniej budowie ciala. Jedyne co mi przychodzi Na mysl to zmudne zamienienie rezerw Na miesnie. I to jest ciezkie, male naprawde male posilki w miare czesto, bez laczenia produktow, zupy blonnikowe, ruch.

Gość gość
ja jak nie zjem na wieczor to potem jem w nocy wiec lepiej wieczorem zjesc niz w srodku nocy , mam racje?

Gość gość
Ja odkąd korzystam z slimcea, nie mamproblemu z podjadaniem bo pomniejszyło mi się łaknienie, mam doniej diete i czasem sie poruszam,ogólnie na dobre mi wyszłoże ją kupiłam, bo wczoraj skończyłam 2 kuracje i zgubiłam 6 kilogramów,został mi jeszcze miesiąci jestem bardzo ciekawa ile w tymostatnim zdoła mi się schudnąć

Gość gość
mam dokladnie 3.30 kg do zrzucenia, i waga ani drgnie co robic

Gość gość
ponoc te ostatnie kg zlatuja najszybciej, jak sie ma wiecej to szybciej zleca