Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDR...,,,

Chłopak mnie krytykuje. Powiedział żebym schudła

Polecane posty

Gość zaczarowany olowek10000
oczywiscie, ze nie jestes gruba. A zabi X czy jak mu tam poprostu jest no lifem i zycie spedza na kafe probujac sie dowartosciowac na tego typu topikach :D

Jest gruba nie mydl jej oczu. Jak się chce podobać to niech schudnie. Tylko niech potem nie płacze, że ją chłopak zostawił i jej nikt nie chce bo tłuste baby nie chcą przyjąć tego do siebie, że są grube. Lepiej wmawiać sobie, że mają wagę w normie i zjeść kolejnego kotleta.

Gość sdfdsfsdfsfsf
ja mam 170cm wzrostu i tez waze gdzies 65 kg, nie jestem gruba, wszyscy mysla ze ja z 50 cos kilo waze, to zalezy od figury jaka masz, tak ze nie rozumiem, no chyba ze chce anorektyczke miec

Gość sdfdsfsdfsfsf
dodam ze nic mi nie zwisa, i nie mam brzucha, jest plaski,tak i ramiona i nogi,nie cwicze, mam taka figure

Autorko, moze masz nogi masywne z natury? Sa rozne typy budowy, ja np. mam szerokie biodra i masywne uda, ale mozna je wymodelowac przez cwiczenia i bieganie. One nigdy nie beda patyczkowate, jednak jak zamienisz galaretke na miesnie, to zupelnie inaczej to wyglada.

Gość Kuzwa, a ja mam 164 cm , 62
Nie mam, kuzwa, wystajacego brzucha!!! Mam nawet maly kaloryferek!!! Jak mam 56 w pasie i 80 w biodrach to mi raczej brzuch nie wystaje, co? A jak dziewczynie troche wystaje, TROCHE, to tez nie jest gruba a lekko ZAOKRAGLONA!

Gość P mjp
Dziewczyny dla facetow waga pow.60 kg to otylosc 3 stopnia:)olac to nie wszystkie musza byc chude jak i wiekszosc mezczyzn nie grzeszy przystojnoscia i kasiora:p fajni maja fajne pamietajcie

Gość P mjp
Dziewczyny dla facetow waga pow.60 kg to otylosc 3 stopnia:)olac to nie wszystkie musza byc chude jak i wiekszosc mezczyzn nie grzeszy przystojnoscia i kasiora:p fajni maja fajne pamietajcie

Ja bym go olała. Moim zdaniem jeśli dobrze czujesz sie ze swoją wagą, jesteś zdrowa- nie ma powodów, zeby dla faceta sie odchudzać- szczególnie patrząc na sposób w jaki Ci to powiedział. Jakiś pajac i tyle.

Gość nie jestes wcale gruba.ale
moglabys zrzucic pare kilo(chociaz moze wcale nie widac tych 65kg),ale na pewno nie mozna cie nazwac grubasem. a jak mu nie odpowiada to po cholere z toba jest...taki desperat niby?

Gość kolezanka szklanka1
a moze to faceci sie wezma za siebie co? Bo wiekszosc lasek jest zadbanych a jak popatrzymy na facetow z wystającymi brzuchami i trzema podbrudkami chlejących piwsko to jest w porządku?Im nie mozna zwrocic uwagi?? Ooooo wtedy to jest obraza majestatu....Dziewczyny jesli dobrze sie czujecie w swojej wadze, to wazcie nawet 100kg i nie zmieniajcioe sie dla faceta!!!! Jesli chcecie cos zmienic zrobicie to dla siebie i tylko dla siebie. a facet ktory Wam mowi ze jestecie za grube nie jest was wart!!!

Gość ECHO222
Zostaw tego idiotę, po co się z tobą wiązał skoro nie odpowiada mu Twoja waga? Chyba, że przytyłaś od czasu Waszych początków? Ja miałam to samo, też mnie krytykował, że powinnam schudnąć, jestem Twojego wzrostu, z tym że ja ważę 55 kg. Dlatego jest już ex.

Gość aggi33
a co ja ma powiedziec? mi ciagle faceci docinaja, ze powinnam wiecej zrec, bo przy wzroscie 165 waze 48-49kg I nie moge wiecej przybrac, bo mnie choroba wykancza :(

Gość gość
Zmień chopa ;)

Gość dddddd

Hahahha i to pewnie mówił ci chłop z piwnym brzuchem i pryszczatą mordą? Ja...e niektórych żałosnych polskich mężczyzn co wygladają jak pasczury 😂😂😂 

Gość Majami

To w takim razie jak powiedzieć dziewczynie żeby schudła gdy się zapuści ? Bo z tego co czytam to nie wolno xD