Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryyyyyyyyyyyyyyyyr

Dlaczego w tematach o wieku, kobiety ciągle piszą ze wyglądają młodo ???!!!

Polecane posty

Gość ryyyyyyyyyyyyyyyyr

Topik o wieku np WYGLADAM STARO albo jak ten dzis OBCY FACET UZNAŁ MNIE ZA MALOLATE , w takich tematach pojawiają sie po chwili baby które musza dac swoje 5gr i napisac ze maja lat 28 i nie chca im papierosow sprzedac albo piwa ... ze podrywają je dzieciaki z gimnazjum Smiechu warte, raz wam sie zdarzyla taka akcja i myslicie ze wygladacie na lat 16 ? Nie spotkałem jeszcze kiosku w którym by pytali o wiek kupującą fajki, dzieciaki normalnie kupują , w osiedlowych sklepach typu Zabka czy ''U Aliny'' albo innej Zosi mozna kupic piwo bedąc nieletnim, mocniejsze alkohole tez raczej sprzedają bez problemu.

Gość eenndrju_
to sie nazywa zaklinanie rzeczywistosci, a co maja pisac ze wygladaja staro? na kafe kazda jest tutaj niezalezna, piekna, inteligentna itd, tylko dziwnym trafem nie pokrywa sie to z trescia problemow jakich dotycza tematy na tym forum oraz ich statusem w zwiazku, bo wiekszosc kafeterianek to kobiety samotne, stare panny, rozwodki, porzucone, wykorzystane itd w najlepszym razie kury domowe ktore pisza tutaj w miedzyczasie gotujac obiad mezowi ktory jest w pracy

Bo na kafe wszystkie są piękne, zadbane i wyglądają na dużo młodsze. PS Mnie też pytają o dowód czasem. Ale ja mam 18lat. :classic_cool: A w żabkach ciężko kupić bez dowodu ;/ Mówię z doświadczenia