Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda99

Medycyna Estetyczna

Polecane posty

Dzisiejsze czasy dla współczesnych kobiet mają bogatą ofertę zabiegów dla poprawy samopoczucia i wyglądu w zależności od potrzeb i oczekiwań.Takim miejscem są gabinety Medycyny Estetycznej ,gdzie przy użyciu nowoczesnego sprzętu i doświadczonego lekarza dermatologa można w sposób bezinwazyjny po przeprowadzonej konsultacji poprawic swoją urodę.Ja osobiście korzystałam z depilacji laserowej ,mezoterapii igłowej,i zabiegu przy użyciu fal radiowych oraz botoxu.Efekt wyśmienity,a pozbycie się uporczywego owłosienia bezcenne.Polecam sprawdzony gabinet nie tylko mieszkańcom trójmiasta ELMED Ul.Haffnera 6 Sopot.

Gość Usiliczka
A co dla Pan ze stolicy? Gdzie chodzicie drogie panie? Ja do Wellderm.

Gość Manirkaaa
no Wellderm jest okej. Ja akurat bylam raz zrobic tam brwi:) depilacje w sensie i makijaz na stale. Jestem calkiem zadowolona

Gość ThisSong
Wellderm chyba w tej chwili we Wrocławiu (nie oszukujmy sie, nie ma az tak duzo tego u nas) - jest najlepszy:)

Gość Sedult
Przeprasza dziewczyny, a kogo polecacie w tym gabinecie? i moze od razu jakie zabiegi dokladnie mialyscie?

Gość gość
Ja rowniez korzystam z zabiegów medycyny estetycznej :) Mialam kilka razy robiony botoks i mezoterapię w http://drmarosz.pl/ . Wszytko z wyczuciem , umiarem i oczywiscie lekarzem z tej kliniki. Wg mnie to nic złego, jesli mam kompleksy z powodu zmarszczek i stac mnie na to zeby sie ich pozbyc to czemu nie?

Gość gość
Ja mam pytanie wlasnie co do medycyny estetycznej, czy ten botox to jest dobry zabieg dla skory itp.? Bo czytalam duzo tutaj www.kurban.com.pl i niby jest wszystko pieknie wyjaśnione i nie należy mieć obaw, ale tyle się o tym słyszy jaki to ten botox zly nie jest. Dziki za opinie

Gość gość
ja tez mam pytanie, co sadzicie o tej klinice www.drmarosz.pl ? chcialabym sie zdecydowac na zabieg powiekszania ust... myslicie, ze to dobry pomysl?

Gość gość
ja bylam w tym gabinecie, polecam - robilam co prawda inny zabieg, ale są świetni, znaja sie na rzeczy no i delikatni - jak bolą to rozumieja to, a nie robią na chama...

Gość gość
Wydaje mi się, że każdy gabinet medycyny estetycznej, w którym zabiegi wykonuje lekarz, a nie kosmetyczka jest godny zaufania. Jeśli chodzi o Wrocław to polecam http://www.karolinakopec.com/ - z doświadczenia swojego i kilku moich koleżanek wiem, że lepiej trafić nie mogłam ;) Wychodzę zrelaksowana po zabiegu, nie będę oczywiście mydlić oczu, że nie boli i to sama przyjemność, ale jak to mówiła moja babcia 'trzeba cierpieć, żeby dobrze wyglądać' ;D nie oczywiśćie dosłownie, ale nie będę kłamać, że nic nie czułam ;)

Gość gość
ja niedlugo wybiram sie na taki zabieg tutaj www.lekarze-kolber.pl nie moge sie doczekac jakie efekty koncowe zastane, na pewno o tym napisze tutaj

Gość gość
a czy ktos moze byl na jakims zabiegu w osrodku www.bellazone.pl ? szukam odpowiedniego miejsca i zastanawiam sie gdzie pojsc, myslicie, ze to dobry pomysl?

Gość gość
jesli chodzi o wroclaw i botoks to tylko i wylacznie mad clinic ;) jestem stala kleintka i nie poznaje mojej twarzy- zmarszczki sie wygladzily, skora jest napieta, jedrniejsza.

Gość gość
ja sama nie bylam przekonana do tego typu zabiegow, ale szczerze mowiac to moja znajoma byla na zabiegu tutaj www.lekarze-kolber.pl i swietnie jej to zrobili, sama teraz zastanawiam sie czy nie wybrac sie za jakis czas na taki zabieg

Gość gość
W Krakowie warta uwagi jest Pani Renata Budzicz, chodziłam do niej na zabieg laseroterapii i na prawde jestem mega zadowolona :) Zerknij na http://budzicz.pl, jest to profesjonalistka w swoim fachu

Gość gość
u nas w Łodzi, mogę polecić klinikę http://www.dimedical.pl/- świetni specjaliści tam pracują i mają naprawdę bogaty wybór zabiegów odmładzających. Korzystałam z mezoterapii polecam.

Gość gośćNadia81
Ja jestem po zabiegu nićmi liftingującymi NewU COG Kocie Oko. Byłam w szoku tak niskiej ceny za zabieg. Robiłam go w http://www.camea-instytut.pl/ we Wrocławiu. Miejsce super, widać, że profesjonalizm w pełnym znaczeniu tego słowa. Po zabiegu lekka opuchlizna przy oczach ale szybko zeszła. Efekt super. powieka podniesiona, skóra fajnie napięta jak u 18latki. Polecam bardzo

Gość Żaneta

Ja z własnego doświadczenia mogę polecić gabinet lekarski Moja Estetyka z Rzeszowa. Bardzo miła atmosfera i podejście do pacjenta na wysokim poziomie. Zabiegi mijają bezinwazyjnie i skutecznie, a to najważniejsze w takich miejscach.