Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala4321

czy to normalne objawy stresu?

Polecane posty

Gość mala4321

czesto kiedy czeka mnie cos waznego, stresujacego etc. jest mi niedobrze...szczegolnie kiedy w dodatku poczuje gdzies niemile zapachy.nie za kazdym razem tak mam,ale jak ostatnio wracalam na uczelnie ,tuz przed wyjazdem po drodze zachcialo mi sie puscic pawia... albo jak szlam gdzies i wiedzialam ze bede miec wysoko poprzeczke...warto tez dodac, ze jestem bardzo niepewna siebie. czy to normalna reakcja?

Gość epoiitwpoop
normalne, choc nie kazdy tak ma, znam dziewczyne która bardzo stresowała praca, schudła sporo i własnie jednym z objawów stresu były wymioty. odeszła z tej roboty i kiedys ją spotkałam w sklepie i zmieniła się nie do poznania, przytyła, uśmiechnięta

Gość mala4321
no ja tez schudlam w zeszlym semestrze...do tego jeszcze problemy w rodzinie(brak akceptacji przez moich rodzicow faceta)...chyba tez mam rozregulowany organizm, w stresie nie moge jesc... moze sa jakies techniki czy lagodne preparaty zeby zapobiec takim reakcjom...?

Gość zalozycielka topicy
Właśnie... Jak można sobie z tym radzić??? U mnie doszła jeszcze coś jakby zadyszka przy niespecjalnie męczących czynnościach, problem ze spokojnym oddychaniem, zawroty głowy delikatne , wtedy serce szybko mi bije.