Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnyy

milosc a wady

Polecane posty

Gość dziwnyy

czy to normalne ze czasami sie wkurzamy na ukochana osobe az do granic mozliwosci ze chce sie nam zerwac...a potem to znika? znajomi i rodzina wytykaja jej wady i zachowania, mnie to wczesniej nie przeszkadzalo, ale wszystko sie nasila... fochy, niezrozumienie, denerwujace gesty, niezrozumienie i nerwowosc...mimo wszystko jak pomysle o zerwaniu serce boli...czy taka milosc jest normalna?

Gość Lokatorka ona
każdy człowiek ma wady Ty swojego faceta zapewne też czasami doprowadzasz do szału

Gość dziwnyy
tak, ja ją też doprowadzam czasami tylko nieco rzadziej ;) oboje jestesmy dziwni, tylko niepokoi to ze ludzie mowia ze jak sie juz zaczyna ktos zastanawiac czy naprawde kocha, to juz powod do niepokoju...czy taka moze byc prawdziwa milosc?

Gość Lokatorka ona
sorka, że zmieniłam Ci płeć :D:P ludzie często gadają że trzeba się rozstać. To efekt zazdrości. Nie ma ludzi idealnych a kazdy szuka księcia/księżniczki i dlatego tak często doradzają rozstanie i poszukiwanie ideału. Poszukiwania kończą się fiaskiem i rozczarowaniem, bo ideał się nie znalazł, a on nie istnieje.

Gość dziwnyy
w sumie w kazdym zwiazku (jestesmy rok razem) przychodza takie momenty... ale skoro do tej pory tyle przezylismy razem, to chyba dowod ze jednak rozstanie nie dla nas...