Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziaiadziaka

Wreszcie nazbierałam na wymarzony wózek - pomóżcie z kolorem

Polecane posty

oferta dnia tak coś czuję, że i u mnie tak się to właśnie skończy, choć mam jakieś tam bóle, skurcze itd. ale nic konkretnego, nie są regularne. Może się zacznie samo, albo po wywołaniu, jak nie to mnie pokroją :D i trudno, choć wizja cc mnie przeraża poniekąd...

oferta dnia tak coś czuję, że i u mnie tak się to właśnie skończy, choć mam jakieś tam bóle, skurcze itd. ale nic konkretnego, nie są regularne. Może się zacznie samo, albo po wywołaniu, jak nie to mnie pokroją :D i trudno, choć wizja cc mnie przeraża poniekąd...

Gość ja mam taki wozek
czarny, wygląda super, z tym że u nas to jest wózek, który mieszka w aucie i korzystamy z niego tylko jak jedziemy na zakupy, po markecie lub galerii. Nie wyobrażam sobie takiego malutkiego dziecka w tym wózku na zwykłym, dziurawym chodniku lub kostce.

Okropne te wózki :o aż mi sie wierzyć nie chce że ktoś marzył o takim :D pewnie sprzedajesz a to miał być tylko pretekst żeby go pokazać :p

Gość masakra jakaś
zal by mi było dziecko w czymś takim wozić :o ...swoją droga żeby trzeba było zbierać 577 zł, ten kraj schodzi na psy :o

mam ten wozek w kolorze czarnym - korzystam z niego tylko na spacerach po miescie, mma inny z lepszymi kolami i amortyzatorami na dluzsze wycieczki itp. Wydaje mi sie, ze za wczesnie na taki wozek dla takiego malucha. moj bedzie mial pol roku za kilka dni i dopiero teraz zaczelam z niego korzystac. swoja droga smieszy mnie ta oferta - jako gratis folia, kosz na zakupy, klips do parasolki i budka :( te wszystkie rzeczy sa w komplecie do tego wozka i mozna znalezc tansza oferte. problem z tym wozkiem jest taki, ze mialam ten klips do parasolki i pasuje do niego tylko oryginalna quinny a to juz extra wydatek ok 120zl. tak samo z palakiem - ok 200zl i nie wiem co bedzie ze spiworkiem - pewnie tez tylko quinny bedzie pasowac a to juz wydatek ok 300zl

Taki wózek byłby ok ale na lato. Poszukaj może jeszcze sobie coś innego:) Polecam pompowane koła, o niebo wygodniejszy na zimę.

Ja mam kolor Blue Scratch, wygląda inczej niż na zdjęciach, jest bardziej intensywny. Ale tak jak pisał już ktoś wyżej, ja mam ten wózek jako "drugi", jest bardzo zwrotny, lekki, w aucie zajmuje mało miejsca, latwo go złożyć.prowadzi sie super, ale..na równiutkich powierzchniach,koła się nie podbijają. Minusem jest fakt,że nie ma regulowanej wysokości rączek i ani jednej nawet malutkiej kieszonki.Sposob rozkladania sieedziska powoduje,ze nie jestem w nim w stanie przewinac dziecka. Drugi wózek mamy na dłuższe spacery, duże pompomowane koła, rozkładane całkowicie na płasko siedzisko i cała reszta. i ma spiworek na chlodniejsze dni.

Rozumiem,ze pytalas o kolor, ale moze rady tych ktore uzytkują też Ci się przydadzą. Na zime to faktycznie powinnas mieć wersję "czołg" ;-)

Gość miałam ten wózek
on nie ma rozkładanego siedziska na płasko . radzę dla dziecka zakupić wózek z rozkładanym siedziskiem podobny do niego jest espiro magic 3

Rozumiem,ze pytalas o kolor, ale moze rady tych ktore uzytkują też Ci się przydadzą. Na zime to faktycznie powinnas mieć wersję "czołg" ;-)

Gość taka tam kobietka
Ten wozek ma siedzisko na plasko skladane,bo to nowsza wersja Quinny Zapp "Xtra" Ja polecam ten wozek,ale dla dziecka powyzej pol roku ,jest bardzo fajny ale na rowne chodniki,nie nadaje sie kompletnie na wertepy no i ma bardzo maly koszyk na zakupy,popularne na wyspach sa bardzo,duzym plusem jest to ze praktycznie jednym palcem mozna go pchac ,bardzo lekko jedzie..

Gość taka tam kobietka
Dla mniejszego dziecka z cala odpowiedzialnoscia polecam Quinny Buzz z wkladka od noworodka,jest bardzo wygodna synek uwielbial w niej jezdzic :)

Gość giraffffa
Na temat koloru sie nie wypowiem,bo mi muli komp przy otwieraniu linkow,al tez bym radzila jakis bardziej solidny wozek. Lada chwila zaczna sie chloey -dupa mu w tym zmarznie. No i o nie jest wozk na rozwalone choeniki

Gość ja lubieeee
wózek paskudny i wydaje się bardzo niewygodny, ale jak już taki sobie wymarzyłaś to najłądniejszy chyba czerwony

Gość faszkamka
doskonale cię rozumiem, ja też trochę zbierałam na mój wymarzony wózek - zbierałam na Bebecar vector AT i opłaciło sie - nie zamienilabym wózka na zaden inny :) a na zimę to naprawdę bardzo dobry i solidny model :)

Gość mama Tomeczka
ja mam x-landera xa 2012 i jestem bardzo zadowolona, kolor antarctica

Gość yyyyyyyyyyyy
boze co to za wozek okropny

Gość kucyk pony
Ja man ten wózek. Kolor czewony - wygląda bardzo ładnie. Jest to świetna lekka spacerówka. Składa sie do małych rozmiarów. Wózek idealny do samolotu czy na zakupy do centrum hadlowego. Ja na codziec używam mury maxi cosi, z której jestesmy zachwyceni (ja i synek). Zapp jest bardzo fajnym drugim wozkiem. Ale jako jedyny, szczególnie dla 3 miesiecznego dziecka chyba nie specjalnie sie sprawdzi

Gość taka jedna przypadkowa
jak dla mnie Quinny Zapp wcale nie jest dobrym wózkiem:/ tez sie nad nim zastanawialam, ale wybralam pettite star Zia+ (http://allegro.pl/petite-star-zia-z-angli-i2689058519.html) , wyglada podobnie jak Espiro Magic http://allegro.pl/baby-design-magic-wozek-spacerowy-espiro-bonus-i2671729772.html ale ma 3 kolka kupiłam w maju 2011 i słuzy do teraz jest w super stanie i nic nie skrzypi nie piszczy, a Zappy :/ jak widze na ulicy dzieci w wieku mojego syna w nim jezdza a kółka tak skrzypią i stukaja, że jak bym miala taki wóżek to był oszalała prowadzac go mi w wózku nie moze nic skrzypiec, bo mnie to wyprowadza z równowagi :D

Gość taka jedna przypadkowa
mama Tomeczka- ja dla mojego drugiego maleństwa chcę właśnie ten wózek w tym samym kolorze co masz Ty :) Zakochałam sie w nim :)

Gość fgsdfg
Mam ten wozek, nic nie skrzypi. Kolor blue scratch, piękny, ale opinie tak jak wyzej- jest dobry jako drugi wozek.

Gość kucyk pony
zapp nie skrzypi i jako mała lekka spacerówka jest swietny. Ja przetestowałam w sklepie i u znajomych wiele parasolek i innych podobnych wózków i zapp wypadał zdecydowanie najlepiej. Prowadzi się łatwo i lekko, jest stabilny, kółka nie skrzypią, nie trzesa sie, wygodny dla dziecka, swietnie wykonany i bardzo ładny. Ale to oczywiste, że nie jest to masywny wózek na pompowanych kołach, wiec nie ma co oczekiwać, ze bedzie gładko jechał po pagórkach, wertepach czy krzywych chodnikach.

Gość aragilna
ja mam model Stylo AT i zupełnie nie narzekam. gondola szeroka, w sam raz na zime a moja cora akurat pazdziernikowa jest, wiec szeroka gondola byla jak znalazl.

Gość ...Emi...
Moim wymarzonym wózkiem jest orbit baby g2, jest nowoczesny i zupełnie inny niż wszystkie. Jednak nie spodziewałam się że poszukiwania wózka tak długo trwają :) Mój wózek ma obrotowe siedziska co chyba najbardziej mi się spodobało. Jednak nie to zadecydowało że kupiłam ten wózek lecz jego funkcjonalność. Wózek ten widziałam kiedyś w na dobre i na złe, ale dawno już go nie widzałam w tym serialu :)

Gość zamiast
jaka żałosna reklama boże regularnie ktos się zachwyca tym "serialowym' wózkiem bo nikt go kupować nie chce;/

Gość Monia079
Moim wymarzonym wózkiem jest orbit baby g2. Do porodu mam jeszcze dużo czasu dlatego nie chcę jeszcze kupować, ale już go wybrałam, bardzo mi się podoba, jest nowoczesny, różni się od innych i ma fajne funkcje. Widziałam go w serialu na dobre i na złe, ale to już był jakiś dłuższy czas temu.

Gość gość
ktoś kto prowadzi ta żałosną kampanię to totalny idiota i tyle Nikt po czymś takim nie będzie chciał tego złomu