Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakier.........

Lakier do paznokci, polećcie dobrej firmy?

Polecane posty

Gość lakier.........

Mam prośbę polećcie firmę lakieru do paznokci który zaraz nie odpryśnie. Bo już nie wiem który kupić bo jak na razie wszystkie które miałam na drugi dzień odpyskuje.

Gość kasienka_kasienka
inglot, tylko i wyłacznie ;) no i OPI ale drogie..

Moze masz rozdwajajace sie paznokcie albo zniszczone dlatego tak szybko odpryskuje? Ja uzywalam lakiery z wielu firm, taszych i drozszych, w cenach od 3 do 100 zl. Mam na tym punkcie fiola i zawsze ok 40 lakierow w domu. I zauwazylam, ze odkad doprowadzilam paznokcie do idealnego stanu (swoja droga odzywka za 10zl, a uzywalam przeroznych, rowniez tych drogich), to zaden lakier nie odpryskuje. Teraz uzywam tych z Golden Rose - Paris bo maja fajne kolory, wytrzymuja ok 3 dni

Gość a co tak tragizujesz?
sally hansen :)

Gość kasienka_kasienka
inglot, tylko i wyłacznie ;) no i OPI ale drogie..

Gość lakier.........
Dzięki za odzew. Raczej paznokci nie mam rozdwojonych używam również odżywki. Co do lakierów to też używałam droższych tańszych i zawsze jest to samo max. na drugi dzień jest już odpryśnięty. Hm nie wiem co robię źle, denerwujące jest ciągłe zmywanie i malowanie.

Gość clasic color
seesaw a jakiej firmy miałas tą odzywke do paznokci?

Gość clasic color
seesaw a jakiej firmy miałaś odzywkę do paznokci?

Gość lakier.........
Dzięki i choć używam tańszych czy droższych zawsze jest tak samo. Paznokci nie mam rozdwojonych i odżywkę też używam.

Gość clasic color

Gość clasic color

Gość clasic color
sorry nie chciało sie wysłać a w koncu 4 razy poszło

wczesniej uzywalam herome extra strong, ale efekt tylko w trakcie uzywania. od kwietnia, z przerwami uzywam Eveline 8 w 1, jest genialna, paznokcie sa sliczne. Najpierw uzywalam tak jak zaleca producent, a teraz klade ja ZAWSZE pod lakier. jest serio swietna.

Gość clasic color
dzięki też o niej słyszałam dobre opinie, spróbuje na swoich paznokciach :)

Gość Dla mnie :
China Glaze Opi Max Factor

Gość ja mam patent na dlugi czas la
kieru.Używam wibo, miss sporty, te tańsze.I na to utwardzacz, koszt około 12 zł , jest w realu nie pamiętam nazwy.Na ostatnią warstwę kładę szybko utwardzać.Warstwy się ładnie wtapiają, lakier trzyma tydzień.

Gość Ja polecam
Bell glam wear są bardzo fajne kolory i dobrze się trzymają oraz virtual street fashion obie firmy są w rozsądnych cenach.

Gość lakieromaniaczkaa
O ludzie, taki watek przegapilam:P Inglot to syf. Jak raz sprobujesz lakierow OPI, to sie zakochasz:D Oczywiscie na lakier trzeba nalozyc top coat szybko schnacy, ktory utwardzi lakier.

Gość wiktoria d.
Dobre lakiery ma New Nails, piszę o lakierach hybrydowych. Przede wszystkim nie muszę dzień po malowaniu poprawiać paznokci, bo coś odpadło. W zasadzie efekt malowania utrzymuje się nawet przez kilka tygodni, chociaż z reguły coś nowego maluję po 2 tygodniach.

Gość wredniucha50
jak masz miękkie paznokcie to każdy ci odpryśnie - ja noszę cienką warstwę akrylu i każdy lakier, choćby najtańszy trzyma się ponad tydzień

Gość Mam goraczke
Lakier z biedronki !!! Jest mega, aż sama się zdziwiłam. Firmy Bell ' air flow ' :)

Gość wiktoria d.
wredniucha - nie mam problemów z łamliwością. Korzystam stale, od dawna z odżywki tej samej firmy. Paznokcie są naprawdę twarde, solidne. A przy hrybrydach odciski pojawiają się naprawdę rzadko - przynajmniej ja tak mam. Może to kwestia kosmetyków?

Gość samantastosur
Wcale nie trzeba stosować najdroższych lakierów. Wystarczy poszukać i znajdzie się coś odpowiedniego także wśród tańszych odpowiedników, które zawierają te same składniki! Sama tak wpadłam na stronę http://wyprzedazkosmetykow.pl/kategoria/126/6-ml i znalazłam tam lakiery z New Technology Nails, które stosuję do dzisiaj!