Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Bimbałek-

Master co ty na to? Po wprowwadziło segregację dla biednych i bogatych

Polecane posty

on byl przystojny,fajny,mozna bylo z nim pogadac :classic_cool:,a ten wykret ani z geby toto do rzeczy,ani rozumu, ani nawet fiuta nie ma fajnego no kompletne zero :D

Gość tu same kryptopedały
normalni jak kamecha myrek czy blokers wygineli, pojawiaja się sporadycznie

Ej debilki, to temat o segregacji i o skrajnej biedzie w Polsce, a nie o dupie i mosznie Mastera. Wy kurwy tylko o jednym. jesteście płytkie i tępe.

Gość bibmałek idż wyruchaj matkę
może to wpłynie na zmianę rządu i partii

w dupie mam PO i ich dekrety carskie i tak niedługo będzie przewrót i zmiana przy korycie na PIS :-P

bibmałek idż wyruchaj matkę może to wpłynie na zmianę rządu i partii - Dla ojczyzny wszystko. daj mi adres do swojej matki i zapowiedz mnie :classic_cool:🖐️

musztarda Tylko płytkie. Jełopie. Musztarda, ty akurat jesteś tępa, Nie wiem czy płytka, czy głęboka :D🖐️

Ty jak widzę niewiele generalnie wiesz, tylko tak pierdolisz bez sensu, jak Twój guru od moszny. :D :D

musztarda Ty jak widzę niewiele generalnie wiesz, tylko tak pie**olisz bez sensu, jak Twój guru od moszny. - Oj mosznarda, mosznarda, jesteś taka głupia :D Nie dość, że wypowiadasz się bez sensu i nie myśląc, to jeszcze mylisz fakty. Master jest moim polityczno narodowościowym oponentem. Nara najgłupsza kobieto na kafeterii :D🖐️

Proszę zwrócić uwagę na ten fragment artykułu: "Wszystko zaczęło się od przetargu na dożywianie dzieci z ubogich rodzin rozpisanego przez Ośrodek Pomocy Społecznej. Zgodnie z ustawą wybrano w nim firmę cateringową, która zaoferowała najniższą cenę." I wszystko jasne. Najtańsze autostrady, najtańsze materiały, najtańsi wykonawcy, najtańsze dożywianie...wszystko za "złotówkę", czyli tandeta na maksa.

Gość nic czyli konsekwencja
Tandeta na maksa zgodnie z linią Partii

wzmianka o zydach najlepsza:D tak cieżko wam sie pogodzić z faktem że to polacy uchwalili takie prawo, przepisy, to polacy wybrali taka a nie inna firme cateringowa i polacy (dyrekcja) dopuscila do takiego poniżającego podzialu w szkolnej stołówce???? wiem ze najłatwiej zwalać winę na zydów, masonów, cyklistów i kosmitów:D taks ie składa że polacy nie potrzbeują złowrogich cwanych i sprytnych zydów bo doskonale siebie nawzajem robia na codzień w chuja🖐️

Tym razem to znowu ja + ban x2 wzmianka o zydach najlepsza tak cieżko wam sie pogodzić z faktem że to polacy uchwalili takie prawo, przepisy, to polacy wybrali taka a nie inna firme cateringowa i polacy (dyrekcja) dopuscila do takiego poniżającego podzialu w szkolnej stołówce???? - Doucz się idioto jakie geny mają ci twoi polscy ustawodawcy. To żydzi baranie i tępe bydło z partii na ich usługach.

Gość z własnego doświadczenia wiem
że nie tylko na posiłkach oszczędzają.Cichaczem zabrali dopłaty na rożne inicjatywy kulturalne dzięki którym dzieci mogły rozwijać swoje pasje. Nie samym chlebem człowiek żyje.

Gość 3ouio
połowa posłów to żydki :o