Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mloda93

JAK SIĘ UBIERAJĄ STUDENCI? WASZE SPOSTRZEŻENIA ?

Polecane posty

Będę studiować teraz i chciałabym się dowiedzieć jak się ubierają studenci? A może wy studiujecie? Opiszcie bo mam wątpliwości plis.

Gość SamaJa2
Miałam wrażenie, że studenci ubierają się jak a)żebracy b)szare myszki c) dziwki

Gość Kataszynkaaa
dziewczyny- jeansy rurki, baleriny, koszulka na to skórzana kurtka (ze skaju), jakaś apaszka... torba z Bershki chłopcy- jeansy, adidasy, koszulka, na to bluza ogólnie żal, żal, żal

zwyczajnie... ja miałam takich co się ubierali najzwyczajniej i najprzeciętniej i takich co mieli markowe, ładne ubrania (nie mówię o dresach) także nie ma reguły.

Gość zwyczajnieee.
Bylejak najczesciej , sweter jakis i jakies buty ktore są okropne ahahha

Gość SamaJa2
Nie stresuj się w każdym razie, na pewno nie będziesz odstawała ;)

Gość tanie ubrania i tyle
studenci nie ubeierają sie drogo;p;p;p;

Gość Kataszynkaaa
ogólnie dziewczyny na studiach mają po 20 lat, powinny już odkryć swoją kobiecość, a one ? jak klony, zero stylu bershka, stradivarius, orsay, zara (szczyt luksusu) i tyle... jak jakaś ubierze okulary nerdy i oryginalne conversy to myśli, że jest modna niczym Karl Lagerfeld...

Gość zgadzam się z zbakana
Jak mają sponsora to maja własne, nowe ksiązki nawet.

Gość reksik__
studenci kierunków ścisłych tylko w kratę :D, jeansy, sandały na rzepy :D

Gość Młoda93
Teraz właśnie idzie jesień, a ja miałam sobie kupić botki chyba na małym obcasie lub koturnie. Myslicie, że będzie wygonie?Nie zamierzam chodzić w trampkach, adidasach bo czesto przemakają mi ;.

Gość patriszja_
ci majętni tylko w zestawy powyżej 1000 zł - na każdy dzień tygodnia inny

Gość biedackooo.
Studenci nie mają gustu często.Studenki w trampkach z lumpa i koszula w krate i myslą ze są boginiami seksu i stylu hahahaha

Kataszynkaaaa w jakich sklepach Ty najczęściej kupujesz ubrania? ja lubię sklepy typu zara lub mojito. Powinnam się wstydzić?

Gość stuudentkaa
hm ja : dzinsy rurki lub proste , czasem legginsy i bluzeczka lub tunika do tego zależnie od pory roku kozaki, botki na małym obcasie lub jazzówki czasem sukienka + rajstopy i szpilki lub balerinki khupuje w sklepach h&m, orsay, mohito lub no name :]

Gość *ciech_eh_eh
dzięki bogatej sponsorce i dorabianiu poprzez pisanie donosów :) stać mnie na garniaki od H. Zegny, skarpetki od Bossa, majtki Versusa i białe trampeczki z krokodylkiem :) czasem coś i od patrona skapnie :) grunt to urozmaicenie, żeby życie miało smaczek... :D

Ubieraj się jak Ci pasuje - nikt na to nie zwróci uwagi, chyba, że facet jest ubrany na różowo ;p

Gość haha taki głupi przykład
studia to normalne zajęcia, więc ubierają się jakoś normalnie jak na co dzień. Najbardziej śmiesznie ubrani są studenci przyjezdni, bo przyjeżdżają do dużego miasta i chodzą na zajęcia ubrani jak do clubu nocnego. Lans jest na prywatnych uczelniach, bo wiadomo, tam płacisz, wiec uczyć się nie za bardzo musisz, to chociaż się polansujesz :D

Gość reksik__
akurat niektórym mężczyznom (studentom) do twarzy w koszulach o delikatnej barwie łososiowej/ lila róż :) zależy od gustu. w usa jakoś łażą w bele czym i żyją :) trapi ich bardziej to czy się wbiją w dany ciuch :D

Gość reksik__
na prywatnych uczelniach wszystko jest dozwolone - nawet soczyste SPIERDALAJ wycedzone w kierunku autorytetu jakim jest edukator :D

Gość reksik__
ale to już zależy czy jest się dominującym, czy może woli się poddawać tresurze :D tak off :P

reksik__Gadasz bzdury... może jest łatwiej (ale na jakiś byle jakich kierunkach)Na lekarskim jest też ciężko, uwalają jak leci mimo, że ludzie 20 kafli za semestr dają. Więc muszę się nie zgodzić. P.S. Jestem na publicznej uczelni, studia dzienne.

Gość bro .
Normalnie, po swojemu się ubierz, bo będziesz się czuła nieswojo jak w przebraniu. Ma być ci też wygodnie, bo na wykładach spędzisz większą część dnia. Nie wiem jaki masz styl i figurę, poszukaj inspiracji w necie.