Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdroweowoce

nie wiem co sie dzieje :'(

Polecane posty

od 3 dni bola mnie piersi i podbrzusze jak nie jeden jajnik to drugi lub mam parcia albo promieniuja. moje piersi niby sa nabrzmiale niby nie bola cale sutki od czasu do czasu bola dzisiaj natomiast mam takie wrazenie palace w piersiach oraz mrowienie ale mrowienie bylo z 2 razy. 3 dni temu mialam okres wiec nie wiem ciaza to raczej nie jest chociaz z partnerem sie nie zabezpieczamy i 2 tyg temu ponosly nas emocje... robilam 2 dbi temu test dla upewnienia sie ale byl negatywny. przed moja @ nie czulam zadnych bolow nic nawest nie wiedzialam ze bede miala a zazwyczaj mnie bola piersi ze sie dotknac nie moge i podbrzusze ... teraz takie bole mialam 2 dni perzd koncem miesiaczki do teraz... moze ktos przechodzil podobnie i ma jakies doswiadczenie do ginekologa ide za tydzien. pozdrawiam i z gory dziekuje za odp

Gość brak mi słów po prostu
szczerze to nie wiem, ale gdy czytam twój opis to narzuca mi się hasło "wścieklizna macicy"

Gość brak mi słów po prostu
z tego co piszesz miałaś okres, robiłaś test, w ciąży nie jesteś skąd mam wiedzieć czemu pulsują Ci jajniki i piersi ? może jesteś napalona ? albo najzwyczajniej przewrażliwiona i skupiasz się na wszystkich bodźcach z ciała być może chciałabyś być w ciąży i dlatego wyolbrzymiasz każde mrowienie i wzdęcie

Seks bez zabezpieczenia? jeśli nie chcesz dziecka to lepiej używajcie tej prezerwatywy, jeśli miałaś tylko plamienie a nie normalną miesiączkę to możesz być w ciąży bo objawy które opisujesz są typowo ciążowe ale z drugiej strony trochę na nie za szybko więc poczekaj na gin :)

jak bym nie chciala to bym sie zabezpieczala ... miesiaczka byla niby normalna w nocy wogole nie krwaeilam co mnie tylko zdziwilo... nie wiem chyba jedyne co mi pozostalo to poczekac na ginekologa ... ale dziekuje za odpowiedzi :) milego dnia