Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczerze ale kulturalnie

Rozważam operację nosa, czy jest źle?

Polecane posty

Jeśli nie widziałeś/aś zdjęć, NIE PISZ!! Tylko szczerze mi powiedzcie.Pieniadze mam,bolu sie nie boje tylko no wlasnie.Nie wiem jak moj nos widza inni..Obawiam się tylko tego że po operacji stwierdzę że jednak nie było tak źle. Dlatego proszę dosadnie - obiecuje ze nie zaboli - tylko szczerze a nie chamsko czy wyolbrzymienie w jakimkolwiek celu. Zdjęcia: http://www.voila.pl/100/zdk0j/?1 http://www.voila.pl/092/capaf/?1 http://www.voila.pl/101/eb9po/?1 http://www.voila.pl/102/l3j4w/?1 Twarz mam podobno owalną ale posiadam szerokie kości policzkowe

Gość Uroczy Szymuś
Masz fajnego kulfona. Chyba Ci się nudzi w domu.

Spójrz na 3 zdjęcie. Mi się wydaje właśnie że jest długi. Dziekuje za opinie:):

Gość i57i57i
Ja nie widze problemu.

Normalny nos. Nie uważam by był warty operacji (nie wiem czy łamać by nie trzeba było), plus jeszcze 1,5 roku łażenia z opuchlizną i szwami w nim. Ok, nie jest to może wymarzony nos, ale dla mnie całkowicie normalny:)

Gość ja nie widzee
ładny nos, co Ty chcesz?

Gość wyglądasz jak Żydówka
zostaw sobie ten nos, może ci pomóc w karierze kiedyś...

Ale nie mowcie tak zeby mi nie robic przykrosci bo to moj najwiekszy kompleks ktory mi ujmuje urody :( Jestem kobieta jak cos. a łamać po co?

Zle dobralam slowa.Nie mowcie tak(ze ladny) bo to mi nic nie da i zdaje sobie sprawe ze jest z nim cos nie tak.Odejmuje mi urody i wiem o tym.Moze mam jakies inne zdjecia.

Gość i57i57i
Ale nie napisałaś co ci się właściwie nie podoba w tym nosie?? Nie masz garba przecież.

Gość totalnie normalny nos
naprawdę ludziom się w dzisiejszych czasach w doopach przewraca i to zdrowo :O

Gość SamoskaZoska
piekny nos, powaznie mowie! wiesz, ze Cheryl Cole ma prawie identyczny? A ja chce sobie zrobic operacje na taki wlasnie ktory z profilu wygladalby podobnie do Twojego ;) Bo garbki niewielkie sa ladne, u mnie bardziej chodzi o zbyt duza czesc chrzestna. MASZ BARDZO LADNY NOS, szkoda zachodu z operacja!

Jeśli Cię stać, jeśli nie boisz się bólu to możesz usunąć ten garbek. Ale i tak nie jest źle. W klasie miałam koleżankę co miała wielki kulfon. No i ona zoperowała go. Zupełnie inna dziewczyna, ładniej jej było, twarz zrobiła się łagodniejsza.

Gość jeszcze zależy skąd jesteś
w Krakowie taki nos to pikuś, takie jak Roberta Kubicy widuje codziennie na pęczki ale w okolicach Gdańska, Szczecina to mogą na ciebie krzywo patrzeć rózni antysemici, co do operacji to bywają bardzo nieudane, zawsze po operacji nos jest z przodu grubszy i w ogóle nieciekawie to często wygląda więc sie nie napalaj za bardzo

Gość Pogotowie Kanalizacyjne
Gorzej gdyby Ci między udami zwisały jakieś flaki.

Gość SamoskaZoska
mowimy ze ladny bo nam sie podoba! to ze nie wyglada tak "idealny" prosty nos - co z tego? tym lepiej! nie znaczy ze nie jest ladny wedlug mnie wrecz przeciwnie jest bardzo fajny oryginalny, nieduzy i NIE, NIE UJMUJE CI URODY!!!!!!!

Napisałam, nie jest to nos idealny, ale normalny. Nikt nie jest idealny, po nosie co kolejne? Wycięcie żeber? Powiększenie cycków? Korekta podbródka? Poczytaj sobie co laski przeżywały w trakcie i po operacji a Ci się odechce. Też kiedyś miałam takie pomysły:P

Gość wiesz?!?!?!?
wiesz ile ja bym dała za taki nos ?!?!?!?!?! moj nos jest dla mnie NAJWIĘKSZYM KOMPLEKSEM, przez nigo nie mam nikogo

Marze o nosku ala Nicole Kidman :( A mój z przodu jest szeroki , z boku ma garba i się zawija pod spód:o W sumie zalezy pod jakim katem spojrzec ale do twarzy mi nie pasuje. Jestem wlasnie z okolic Gdyni. Moze i komentarzy nie slysze ale nos odbiera mi pewnosc siebie. Tutaj z boku, wygląda jak połamaniec (trzeba sie przyjrzec bo swiatlo niefortunnie padlo) http://www.voila.pl/113/sjjgp/?1

"moj nos jest dla mnie NAJWIĘKSZYM KOMPLEKSEM, przez nigo nie mam nikogo" Mhm, jasne:D ­ Autorko, wyluzuj. Wiem, ze nos to przekichana sprawa bo jest centralnie na środku, ale zapomnij o tym. Pierwszy krok, nikomu nie mów o swoim kompleksie. Mialam różne kompleksy i po prostu zapominając o nich poradziłam sobie z nimi:P

Gość spojrzcie na moj
to jest dopiero powód do kompleksów http://www.voila.pl/116/o3vme/?1 operacji się boje i kasy nie mam i musze z nim dalej życ !:( tragedia, przez niego jestem na maxa zakompleksiona

Faktycznie on ksztaltem przypomina kilof :) Ktos dobrze ujal :) Hmm dziekuje za mile slowa...ale nadal uwazam ze jest brzydki. Moze sam w sobie nie tak bardzo jak wytne ze zdjecia ale twarza komponuje mi sie fatalnie. To jest jedyna operacja o której mysle, wszystko inne mam na miejscu

Gość jhdjhd
Zaoperujesz nos,a za jakis czas wynajdziesz sobie cos nowego,co ci sie nie bedzie podobac. Ty po prostu nie lubisz i nie akceptujesz siebie. A nos jak nos,normalny.

Gość stop meeeeee
mój też jest garbaty, bo jako dziecko zaliczyłam upadek na lód, miałam kompleksy przez całą młodość, ale już się z tym pogodziłam i nie zwracam na niego większej uwagi. po prostu jest jaki jest i nie mam zamiaru go zmieniać.

Nie jestem Olga:P Nie mówię, staram się ale młoda jeszcze jestem i widze ze inni młodzi zwracaja uwage na wygląd :o Wprost nie mowia ale jak czasami obgaduja innych to wiem jak jest. A naprawde chcialabym miec komfort psychiczny :/ Tego nawet zamalowac sie nie da podkladem... :( Nie jest typowo kobiecy :( spojrzcie na moj - Masz garbka ale nie zawija Ci sie do spodu , na nfz chyba mozna wyprostowac przegrode:)