Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAK to kurcze jest??

***** sex niby taka prosta sprawa *****

Polecane posty

no wasnie co czlowiek to podejscie niby sex jest dla przyjemnosci i jedni moga go uprawiac w celu zaspokojenia potrzeb milosc im do tego niepotrzebna inni wrecz unosza go do rangi czegos swietego i czekaja na tego jedynego albo do slubu; jak to jest z wami i dlaczego akurat tak???

Jest to "coś" intymnego co powinno zachodzić tylko między dwojgiem ludzi którzy bardzo się kochają i coś znacza dla siebie nawzajem. a nie sport i rozrywka, wtedy traci to na znaczeniu

jestem tego samego zdania a temat zalozylam poniewaz moj facet obecny ma za soba jednonocna przygode na poczatek wspolzycia, stracil tak dziewictwo, potem 3 inne z ktorymi nie byl w zwiazku lub byl kilka dni i utrzymywal ze ich nie kcohal ale czul sie na tyle dobrze zeby isc do lozka...

Każdy ma potrzebe bliskości z kimś do kogo coś czuje czyli seksu!! Takich którzy wstrzymują się do ślubu raczej dzisiaj nie ma a jeśli już to może jedna osoba na 1000 lub nawet wiecej. Sex to przyjemność lub dodatek do prawdziwych uczuć. Napewno nie powinno się go uprawiać po kilku spotkaniach bo nic dobrego on nie przyniesie!! W pierw osoby powinny się trochę poznać dowiedzieć coś więcej o sobie. Ja dopiero po prawie roku kochałem się z moją dziewczyną!!

chyba jestem człowiekiem o małej wyobraźni bo nie ogarniam takiego zachowania ;) Ale w dzisiejszych czasach to można powiedzieć "norma" postępują tak i kobiety i mężczyźni, oczywiście nie wszyscy. Ale to sie szerzy

Gość wdfgzuik,
usranie jak ci w dope zapakuje:O

mysle ze zalezy to od doswiadczenia osoby bo mniej doswiadczona pewnie bedzie wolala zrobic to z kims kogo kocha