Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0111111111111110

Dlaczego Polskie kobiety nie uprawiają żadnego sportu tylko jedzą chipsy ??

Polecane posty

Gość 0111111111111110

Dla mnie to jest szokujące !!! Polki w ogole nic nie robią tylko grzeją dupe w autach i autobusach MPK. Mowie o młodych kobietach... dbają o zdrowie te starsze po 40-50-60stce, codziennie rano widze starsze babki z kijkami, moja sąsiadka tak jak ja dojezdza rowerem do pracy 10km a jest wspolwlascieilką bardzo duzej firmy , taka paniusia damulka a jednak nie jezdzi Mercedesem do pracy... codziennie rano widze tez inna babke po40tce ktora biega godzine, 5.30 a ona na nogach a młode? porazka, jedyne co potrafią to chodzic na aerobic kręcic dupą, lazic po sklepach, a szczytem wysilku jest jazda na rowerze po parku 3-4 km :O Mlode Polki nie sa grube z jednego powodu : są ciagle na diecie uwazają co jedza albo są zwyczajnymi bulimiczkami. Żrą jak świnie a potem łykają xenne, chalją olej rycynowy a na dokladke biora xanax zeby czuc sie spokojnie :O szok

Gość mruczka mrrrrrr
wypraszam sobie ja codziennie ćwiczę biegam 6,7 km dziennie albo na bieżni ćwiczę albo na rowerku dbam o siebie uważam na to co jem ale nie odmawiam sobie jedzenia i tańczę a to się przydaję w łóżku nawet nie wiesz jak potrafię się wygiąć

Gość :/:/:/
A ja na diecie nie byłam nigdy, a jakoś jestem szczupła ;P Jem co chcę i kiedy chcę.

Gość 0111111111111110
:/:/:/ - ten temat nie jest o szczupłosci tylko fakcie nieuprawiania sportu przez polskie kobiety.

Gość rajderka
A dlaczego generalizujesz? Jestem jak najbardziej polską kobietą, lat 30. Codziennie (do pierwszych śniegów) jeżdżę na rolkach jakieś 10-15 km. Jak tylko spadnie śnieg każdy weekend spędzam na snowboardzie. Latem pływam na wake'u. Yyyy...to znaczy że co? To nie sport...? :P

Gość no a po ciąży to
już maciory bo ciąża, dobra wymówka, facet zakontraktowany i po balu.Ale polacy po 30 też są delikatnie mówiąc nieestetyczni, rzadko trenują

Gość Krwisty..
NO u mnie też przesiadują te matki polski srednia waga 80 kg.. ale jest naprawdę wiele dziewczyn co o siebie dba. wystarczy pójść na siłownie. To niestety kwestia wychowania.

skoro wasze matki to maciory, to rozumiem, że wy jesteście z gatunku świń. ­ to wiele wyjaśnia.

Gość hjgjhjk
a ja nie wiedzialem ze żaby-x sa z gatunku knura :classic_cool:

Gość zulfikarrria
to polaki sa ohydne spaslaki- polki to przy nich cuda-typowy polak to tluscioch -ostatnio w sklepie bylam a ohydny tlusty brzuchaty ,z ryja sądzać nastolatek -trzymal w rece czipsy i 2 kolorowe napoje -a to pasie ze hhohoh

Gość zulfikarrria
ten tylko dobrze rucha kto nie ma brzucha

spieprzaj. Może nie każdy lubi sport i sie przemęczać? To że ty lubisz to fajnie, chwała ci za to, ale nie przypierniczaj sie do wszystkich naokoło!!!

Gość zulfikarrria
brzuch powinien byc płaski a zad jędrny