Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Charles Carmichael

Pomysł na oświadczyny. Pomożecie :) ?

Polecane posty

Gość Charles Carmichael

Witam. Tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć jakie macie zdanie o takich oświadczynach. Mianowicie mam taki plan żeby napisać do tymbarka jakiegoś maila żeby na kapslu był napis ' wyjdziesz za mnie ? ' :) oczywiście cena nie gra roli bo zdaje sobie sprawę, że za darmo mi tego nie zrobią. Czy może się to podobać dziewczynie ? Tzn znam ją dobrze i wiem, że lubi czytać te kapsle z tymbarka itp, ale czy to może być na oświadczyny ? Poza tym wiadomo, że to nie będzie wyłącznie ten kapsel bo to by było zdecydowanie za mało. Dodatkowo chcę zrobić to w rocznice naszego pierwszego razu. Dodatkowo jest pewne miejsce w Krakowie w którym lubimy patrzeć w gwiazdy. Nie jesteśmy z Krakowa, więc to dla nas jest coś fajniejszego niż dla typowego Krakowianina. A, więc plan jest taki żeby jechać na weekend ( akurat wtedy wypada ten dzień w naszą rocznicę ) no i wziąć jakoś te tymbarki które mi przyślą czy które odbiorę w jakiś sposób ( sam nie wiem jak bo się jeszcze nie dowiadywałem dokładnie ) no i w dać je w jakimś sklepie. W pewnym momencie ' kotek idziemy do sklepu ? ' no i wchodzimy do tego sklepu bierzemy jakieś tam rzeczy i ja w pewnym momencie, że poproszę dwa tymbarki. Ona otwiera tymbarka pije go czyta kapsel a ja jestem na kolanach z pierścionkiem w ręku :) no, więc moje drogie koleżanki co wy na to :) ? czy taka opcja jest fajna ? Albo inaczej czy wam spodobałoby się takie coś ? Dodam może na koniec, że jestem z nią 4 lata ja mam 25 lat ona 23. Oboje pracujemy, więc problemów by nie było w dalszej perspektywie. Jej rodzice mnie akceptują, więc jedyne czym mogę się martwić to właśnie to czy jej się to spodoba ? Czekam na wasze komentarze i odezwę się za jakiś czas bo teraz nie bd mógł wam odpisać. Dzięki wam za każdą pomoc :)

Gość * A *
Pytanie czy na kapslu na pewno będzie odpowiedni napis... Przecież bez otwarcia nie sprawdzisz, a zawsze jest ryzyko pomyłki.

Gość Charles Carmichael
póki co , odkrywam uroki seksu męsko-męskiego z moim kolegą Adrianem. Ma absolutnie zmysłowe usta i tyłeczek , mmmm ... to już dziś o 22.00 u niego. Ech , życie jest piękne :)

Gość Charles Carmichael
Brawo za podszyw :) jestem pod wrażeniem. Co do pytania to właśnie żeby nie było wątpliwości ten napis byłby na dwóch kapslach :) Ale ogólnie sam pomysł na tak czy bardziej na nie ?

Gość Charles Carmichael
Nie w sklepie. Nie pilibyśmy tego od razu. Chociaż o tym akurat nie pomyślałem. Dzięki za czujność na pewno jakoś to wszystko skoryguje :)

Gość bukaska
Lepiej jakbys miał te tymbarki przy sobie i dał jej się napic jak będziecie już te gwiazdy oglądac :) Mniej kłopotu i lepiej będzie to wyglądało niż na środku sklepu, bardziej romantycznie :)

Gość Charles Carmichael
Jasne dzięki skoryguje to. Jeszcze była opcja na Węgrzech, ale to wydaje mi się, że będzie się domyślać o wszystkim. Bo kiedyś właśnie tam powiedziała mi, że nigdy jej się nie oświadczę. Ale dzięki postaram się jakoś ten plan udoskonalić. Nie wiem jeszcze jak, ale jakoś sobie poradzę :)

Gość Charles Carmichael
Wyjdzie wyjdzie :) do takich rzeczy podchodzę z perfekcją bo strasznie lubię ją zaskakiwać. A myślę, że tego się nie spodziewa. Ogólnie to mam w głowie ze 3-4 takie mniejsze lub większe plany. Jeden z nich to tak jakby przygotowana przeze mnie taka książeczka z rysunkami. Powiedzmy pierwsze spotkanie, pierwsza randka, pocałunek itp a na ostatniej stronie jak się jej oświadczam :) Jakieś tam pomysły w głowie mam, jednak staram się wybrać możliwie najbardziej kompletny. Oczywiście to nie jest samo to, że dałbym jej rysunki bo to byłby pewien dodatek:) w każdym razie dzięki wam za każdą pomoc bo już mi pomogliście a na pewno rozjaśniliście kilka spraw :) no ale zapraszam dalej do pomocy i korygowaniu ewentualnych błędów :)

Gość leeenaaa
Nawet jak cos pojdzie nie tak, to ja bym juz była wzruszona i przeszczęśliwa samym tym, że sie tak starasz, to naprawde piękne;) i coraz rzadsze;/ Tymbarki to świetny pomysł i nieważne czy w tym waszym miejscu czy gdziekolwiek indziej;)

Gość typicalllllwoman
proponuję napisac na kapslu "wyjdziesz za mnie KASIU" (imie dziewczyny) .. bedzie to bardziej spersonalizowane :) pomysł fajny, sama chcialabym takie zareczyny :)

Gość Charles Carmichael
Heh trafiłaś :) dokładnie Kasia. Miło wiedzieć, że wam się takie coś podoba i mam jeszcze większą motywację do zrobienia tego :) jednak powiem szczerze, że miejsce będzie na pewno bo samo takie suche to by mi się nie podobało... miałbym wrażenie, że nie włożyłem w tego całego serca czego strasznie nie lubię. A ,więc miejsce będzie na pewno. Naprawdę dzięki za każdą waszą opinię:) Chcę by było super po prostu :)

Gość gość
jak poszło ????