Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baska8989

falszywe przyjaciolki?

Polecane posty

Gość baska8989

jeszcze niedawno myslalam ze mam 2 bliskie mi przyjaciolki, one za soba nie przepadaly wiec staralam sie rozdzielac czas pomiedzy nimi, zawsze bylam na kazde zawolanie ale jak np jedna i druga mnie potrzebowaly w tym samym czasie to pojawial sie problem i postanowilam je ze soba pogodzic. i tak sie stalo zaczelysmy siedziec we trzy i bylo wkoncu dobrze ale niedawno zaczelo sie cos psuc, zauwazylam ze coraz mniej czasu mi poswiecaja a jak pisaly to tylko tak zeby cos napisac. doszlo do tego ze zaczely mnie olewac, siedza ze soba dzien w dzien a mnie maja poprostu gdzies. przykro mi sie zrobilo i zaczelam z nimi o tym rozmawiac ale kazda z nich na osobnosci stwierdzila ze to ja jestem jej najblizsza a to ze siedza czesto razem to nic nie znaczy. ale w takim razie jak to wyjasnic ze nie interesuja sie wogole tym co sie ze mna dzieje, nie napisza, nie zaprosza gdzies itd? one dobrze wiedza ze nie mam nikogo i czuje sie samotna a mimo to tak mnie traktuja. nie wiem juz co mam o tym wszystkim myslec bo mimo ze mi z tym tak ciezko to jak sie spotkam z nimi raz na jakis czas to one sie zachowuja jakgdyby nigdy nic i ja w sumie tez mimo ze w srodku az sie we mnie gotuje. wracam z pracy i nie mam sie do kogo odezwac, z kim wyjsc na miasto czy cos. co byscie zrobili na moim miejscu? z gory przepraszam ze tak chaotycznie i za brak polskich znakow

Gość Telela
mają Cie gdzieś poprostu. Nie jesteś dla nich interesująca, moze nudzą sie w Twoim towarzystwie ;P Moze sama zaproponuj gdzies wyjscie albo cos zorganizuj a nie czekasz na zaproszenie.

Gość karaolajnna
kurcze mialam podobna sytuacje i postanowilam olac te wszystkie pseudoprzyjacioleczki i tobie tez to radze, znajdz sobie faceta jesli nie masz i niech on wypelni twoje zycie :)

Gość baska8989
ale co nagle jestem nudna a przez te kilka lat nie bylam? i to nie jest tak ze czekam na zaproszenie bo sama tez czesto pisze ale mnie zbywaja albo poprostu pisza co robia a nigdy zadnej inicjatywy. dobrze ze mam jeszcze siostre bo inaczej nie wiem co by ze mna bylo, ale siostra jest starsza i ma juz meza ale przynajmniej moge do niej wpadac na plotki itp

Gość Telela
skoro Cie olewają to Ty tez je olewaj, po co komus takie przyjaźnie? znajdź sobie chłopaka bądź jakąś przyjaciółkę od serca :)