Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Camillaq

Zazdrość też tak macie?

Polecane posty

Gość Camillaq

Witam ;) z moim facetem jestem już prawie pół roku , kocham go i mówimy sobie wszystko . Też o naszych byłych no i właśnie on miał dziewczynę z która był 2 lata , ona była jego pierwsza no i z nią to też robił. Nie wiem czemu jestem zazdrosna o nią , myślę jak ją np glaskal po włosach albo do niej przychodził . . Mówił że był z nią z przyzwyczajenia nie kochał ją mnie kocha ,ale i tak jestem zazdrosna :( jak mam zapomnieć o jego byłej? (widzę ją niestety często) mam dość porownywania się do niej. .

Gość jestes zawsze ta druga
podobnie kochanki sa zazdrosne o zony, zona to zona ,a ona to tylko ta druga do ruchania

Gość Camillaq
Odpowie ktoś? ;)

Gość córka mafi
odpuść se ja, bo se związek zniszczysz

Gość Telela
Skoro jest z Toba to czym Ty się martwisz? jestes za bardzo zazdrosna, wyrzuc to z głowy !

Gość jestes zakompleksioną
pierdolnieta w glowie idiotką wypierdalaj w podskokach

Gość Camillaq
Ja mu tego nie okazuje! Nie wie tego sam nieraz jest zazdrosny jak mówimy o byłych ;) ale to we mnie często siedzi wiem że liczy się to co teraz jak ją widzę to już głową pracuje na pełnych obrotach

Gość Camillaq
Zakompleksiona nie jestem ale dzięki za uwagę : D

Gość Telela
masz duży problem ze soba :D radzę udac sie do specjalisty ;D bo bedziesz zyla z przedswiadczeniem, ze ona byla jego pierwsza dziewczyna bla bla..

Gość Camillaq
To nie jest problem żebym musiała wybrać się do specjalisty bo to jest fakt że była 1 ;) tylko odczuwam zazdrość co w tym dziwnego ;) nie myślę o tym 24/7 ;) jak jestem z nim to myślę tylko o tym co jest teraz i nie rozpamietuje przeszłość

Gość Nie masz powodów
Żeby się przejmować !

Gość Przestanccca
Jesteś z nim ty nie ona . Nie wiem po co myślisz o niej bądź pewna siebie , głową do gory a to ona będzie zazdrosna

Gość Camillaq
Miała jakas dziewczyna podobnie do mnie?

Gość khfhdjajjxjcbcbcbxcb
takn ja tak mam ciagl. razem jestesmy juz 3 lata i nie przechodzi. moze dlatego ze byla wazna kego zyciu...bardzo wazna..nie tak jak u twojego...no i maja kontalt ze soba

Gość Paluszanka
Hej, ja miałam podobnie, tylko ze z tamta był pól roku i nie kochali sie.. Ja byłam jego pierwsza, i mam nadzieje ze bede :) Chodziłam z jego była do tego samego lo, cały czas sie porównywałam z Nia.. czesto oglądam jego stare zdjęcia, i dopatruje sie jej na nich,, ostatnio znalazłam zdjęcie z jego urodzin, co prawda byli na drugim planie i stali obok soeble ale jak to zobaczyłam to szlag mnie trafił.. Wiem, ze do niej odzywał sie tak samo jak do mnie teraz i o to jestem zazdrosna... Jestem tez zazdrosna o to ze ona jest lepsza ode mnie.. Ale to MNIE wybrał i jestesmy małzenstwem od 3 mscy:) Wiec nie przejmuj sie:) Zazdrosc Ci minie, jest z Toba bo Ciebie kocha:)

Gość Camillaq
Paluszanka mam tak samo jak ty :) przeglądanie zdjęć nie wiem po co żeby sobie więcej bólu zadać ;) czytanie starych wiadomości . Nie powinnam tego robić . Jestem też zazdrosna o to że to ona się z nik pierwsza kochała :D wybrał mnie , dogadujemy się super ona to przeszłość ale mam żal że to nie ją byłam 1 :)

Gość Camillaq
;)Chodzę z nią do tego samego lo ;) trochę arogancka z niej osoba i nie jest aż tak lubiana dużo ma spin i nie pisze tego z zazdrości i złośliwości

Gość Paluszanka
Bo my baby jestesmy głupie :D same robimy sobie problemy z byłymi naszych facetów:) ale cieszmy sie tym jak jest teraz :P Pamietam jak ja chodziłam do Lo to ona mnie obgadywała ze swoimi kumpelami, ale słuchaj, mozna powiedziec ze sie z nia tak jakby zaprzyjazniłam.. Pisałam z Nia, i o mnie i o niej i o moim J.. ZWIERZAŁAM SIE JAK GŁUPIA, DOSZUKIWAŁAM SIE U NIEJ PORAD I POMOCY, wykorzystała to i napisała do mojego J,, zakreciła mu we łbie, co spowodowalo ze nie spotykalismy sie przez pewien okres z moim J.. NIGDY W zyciu nie ufaj byłej swojego obecnego!!!! taka przestroga dla Ciebie:)