Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka tego pytaniaaaa

czy uzywalyscie pasow poporodowych?

Polecane posty

i czy faktycznie dzialaja? tzn czy dzieki nim brzuch nie jest w takim tragicznym stanie< nie zwisa falda itp

Gość mama czterolatka
Ja nie używałam i fałda mi zwisa :) wątpie czy dzięki pasom by nie zwisała.

ja używałam i byłam bardzo zadowolona, najpierw miałam taki na rzep a potem zmieniłam na taki elastyczny zszyty. bardzo mi pomógł.. robiłam do tego ćwiczenia i brzuch mi się "wchłonął" w 85%.. ta resztka trochę została..

Gość Niuniulkai
nie miałam takiej potrzeby brzucha po porodzie praktycznie nie miałam

przeciez nie pytam kto nie mial brzucha tylko kto uzywal pasa i czy owy pas dziala, ludzie nie potrafia czytac ze zrozumieniem:/

dobra pytanie brzmialo kto uzywal pasa,moj blad, zwracam honory

Gość kropka ................
Ja miałam ładny brzuszek po ciąży normalny po co pasiecie się w ciąży jak świnie a później macie fałdy i lamentujecie

a ten na rzep to pewnie taki w ktorym sie cialo strasznie poci, takie mi wlasnie odradzano z tego wzgledu. mysle o takim na haftki jak w biustonoszu, regulacja jakas tam jest i "oddychajacy"

Gość natmik
ja używam. co prawda brzuch po porodzie mi się całkiem wchłonął no ale mam lekką fałdkę. Jak zakładam pas to brzuch jest całkiem płaski. Myśle ze tą fałdkę to musze spalić ćwiczeniami bo pas ją spłaszcza ale dzieki niemu na pewno się nie wchłonie ten tłuszczyk:)

Gość Niuniulkai
Chyba ty nie umiesz pisać i czytać ze zrozumieniem odpowiedziałam na twoje pytanie nie nie używałam. Troche kultury.

Gość natmik
aha i ja mam taki zszyty wciągany przez nogi. jest ciasny i bardzo dobrze spłasza. taki polecam

kropka, a czemu uogulniasz? ja nie wygladam tragicznie a brzuch mam duzy, taka pilka, i mysle ze jak potem cos z tym nie zrobie to mi zostanie rozciagnieta skora a zaczynam dopiero 8 miesiac czyli pewnie jeszcze sporo urosnie...

Niuniulkai a przeczytalas post w ktorym zwracam honory i przyznaje sie do bledu :o

Gość Niuniulkai
Teraz tak przeciez nie bede śledzć tematu na bieżąco ale dobrze że to napisałaś

Gość aleksandra8989
jeju to ile wy przetyłyście ze brzuch wam zostaje ciąża bliźniacza rozumiem ... ale normalna ?

ja miałam taki na haftki też ale się nie sprawdził bo się wpijał za bardzo.. najlepszy był ten zszyty cały też taki oddychający.. no cóż na przytyłam 18 kg w całej ciąży a przy porodzie 12 straciłam.. syn 4,150, łożysko miałam duże i wód płodowych mnóstwo.. jak się zważyłam po porodzie to szoku doznałam ile mi zeszło.. czy się spasłam nie wiem.. pierwsze 12 tygodni schudłam 6 kg bo wymiotowałam, może potem nadrobiłam.. brzucha nie mam tragicznego.. ale że po ciążach miejscami widać..

zostaje nie zostaje ale jest że tak powiem konsystencja jest inna niż przed ciążą.. a jak ktoś chce mieć twardy, jędrny i bez skazy to warto do ćwiczeń dołożyć pas.. samym pasem pewnie się za wiele nie zdziała.. nie wiem zresztą, napisałam jak było u mnie i już..

no coz zostane gruba krowa i mnie facet bedzie pewnie zdradzac z jakas chuda dupa podczas gdy ja bede sie dzieckiem zajmowac, no nic, dzieki za odpowiedzi, paa

Gość w aptece kupisz
albo na allegro