Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wjdj

pierwsz krok

Polecane posty

Gość wjdj

Powinnam zrobic pierwszy krok? Mamy po21 lat.Spotykamy sie rzadko. Ale nasi znajomi uwazaja, ze do siebie pasujemy.Jednak on robi bardzo male kroki. Nasza znajomosc od kilku miesiecy stoi w miejscu delikatne dotkniecia w ramie czy tez pocalunki w policzki. Jego spojrzenie jednak jest dosc intesywne. Ja znow jestem bardzo niesmala ostatnio jak z nim jestem. Gdy on na mnie spojrzy to czuje, ze chce go mocno przytulic jednak cos.mnie powstrzymuje. Jak myslicie co powinnam zrobic ?

Gość unicorn_
nie ma co się powstrzymywać, on pewnie jest bardzo nieśmiały (czasem w pewnym wieku młodzi faceci tacy są, z reguły mija i stają się podłymi bezczelnymi chamami ;) joke;) ) więc może pomóc mu przełamać jego nieśmiałość i rzucić się na niego jak wygłodniała tygrysica spragniona świeżego mięsa!

Gość wjdj
nie wiem czy on jest aż tak nie śmiały, zawsze jest w.centrum uwagi , duzo mowi na naszych spotkaniach... moze tylko jakos dac mu znac ale nie wiem jak

Gość unicorn_
zrób pierwszy krok, skoro chcesz, nie ma się nad czym zastanawiać, bo życie minie i na starość będziesz żałować, że nic nie zrobiłaś, aby zrealizować swoje marzenia:) sposobów jest wiele... np. kupno drobnego prezentu jak kwiatek (taki w ziemi do posadzenia), aby pokazać delikatnie, że jest kimś znaczącym dla Ciebie, chyba że wolisz bardziej bezpośrednie metody (choć można je połączyć) czyli dotykowe - połż dłoń na ramieniu, albo oprzyj głowę na nim, tak jakbyś była zmęczona, albo połż swoją dłoń na jego dłoniach...itp.

Gość wjdj
pewnie teraz zobacze sie z nim za pol roku.Moze powinnam mu cos napisac? Nie umiem okazywac uczuc. Moi byli zawsze mi to mowili. Ze powinnam sie wiecej angazowac. Moze macie jakies rady.

skoro ci tak bardzo na nim zalezy to ty zrob..chyba ze sie wstydzisz to ja nie wiem co ci poradzic..ja spotykam sie z takim jednym i zakochal sie we mnie i spotykamy sie juz 5 miesiecy..nie byly to zbyt czeste spotkania ale raz na jakis czas..najpierw po kolezensku,pozniej byly male kroki-zaczal sie do mnie przytulac,dostawalam buziaki od niego w policzek,trzymalismy sie za rece,przytulalismy sie..fajne uczucie:) teraz tak jakby etap koncowy...pocałunek :) zycze powodzenia:)

Gość dck
jakby chciał, to by sam zrobił krok. najwidoczniej nie che. tym bardziej, że ponoć wcale nie jest nieśmiały. ale dopóki sama nie spróbujesz, nie przekonasz się.

Gość wjdj
dochodze do wniosku ze to ten z ktorym chce byc ale strasznie sie boje tego zwiazku