Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Mam taką fantazję... Dwóch mężczyzn jednocześnie...

Polecane posty

Gość tyle ode mnie
z takim wygladem ciesz się, ze jednego desperata dorwałas

Gość ff43gf
a sex z dwoma naraz czy osobno jeden po drugim?

tyle ode mnie tego "desperata" już mam bez względu czy byłam chuda czy gruba bo to już ponad 6 lat :D Ale zapewne to już nie twój tok i poziom myślenia :D

Levviatan ja nie :D inni oglądają za mnie :D powiem Ci coś w tajemnicy... podsyłają mi gotowca ale ciiiiiii:D

Gość ATAK SPASŁYCH KUREV
CHOWAĆ SIĘ!!! CHOWAĆ SIĘ!!!

Czemu wy tak na nia najeżdzacie? Przecież wogóle ją nie znacie. Nie każdy jest idealny i zwłaszcza Wy. Bo wygląd nie ma tu nic do tematu:)

-Bimbałek- wiesz śmieszny człowiek z Ciebie :0 Po pierwsze jeśli proponujesz komuś pomoc na kategorii "dieta" i każesz się wołać na ogólnym, potem ludziom doradzasz odpowiadając na pytania, to bardzo jest śmieszne to że na początku im pomagasz potem nimi gardzisz i ich ośmieszasz:) Jeśli masz pojecie o tym co mówisz i temacie który założyłeś, to tez by należało się zastanowić z jakich powodów osoby są otyłe :). Jesteś naprawdę żałosnym, dwulicowym człowiekiem:) Wiedze że o ćwiczeniach to i może masz wiedzę, nie wiem czy książkową czy tez praktyczną, ale polecam tez dokształcić się w dziale "otyłość" i przyczyny, nim zaczniesz komuś ubliżać :) To tyle do "dwulicowego" osobnika :)

andziaa2 niech sobie ulżą:D chociaż tak mogą się dowartościować :) ubliżając i wylewać swoje żale anonimowo:)

Gość Bimbalek analfabeto
morze to duza woda , moZe zajrzyj do slownika cwelu 🖐️

kiwi1988ldz kiwi1988ldz@tlen.pl'; -Bimbałek- wiesz śmieszny człowiek z Ciebie :0 Po pierwsze jeśli proponujesz komuś pomoc na kategorii "dieta" i każesz się wołać na ogólnym, potem ludziom doradzasz odpowiadając na pytania, to bardzo jest śmieszne to że na początku im pomagasz potem nimi gardzisz i ich ośmieszasz Jeśli masz pojecie o tym co mówisz i temacie który założyłeś, to tez by należało się zastanowić z jakich powodów osoby są otyłe - O ile pamiętam, to jak chciałem pomóc na dietach, to zaraz stado wściekłych suk na mnie skoczyło. Tak więc wybrałas niewłaściwy argument. A poza tym nie gardzę, tylko brutalnie odpowiadam na głupi (według ciebie zabawny) i feministyczny tytuł topiku 🖐️

Gość Złapałam Wstążkę Niebieską
-Bimbałek- - jakiś ty pusty Autorko - super, że się odchudzasz, schudniesz i będziesz fajną laską, a taki tępak tępakiem będzie dalej :) Sądzę, że co druga wściekle tu się rzucająca osoba jest gruba i nie chce jej się odchudzać i stąd te frustracje, że jednak się, jednak można ;) Autorko pozdrawiam i życzę sukcesów

Gość gfjfdjdff
Taka wieprzara to chyba musi srac na dwa razy by nie zapchac kibla