Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwdwrd

zrobilem numer byłej, żebyści widzieli jej mine

Polecane posty

Gość dwdwrd

Jakiś czas temu zerwała ze mną, ja 4 mies cierpiałem, a ona po powrocie zza granicy, kiedy ja jeszcze miałem nadzieje, ściągnęła mnie do siebie na noc, bo jak powiedziała stęskniła się za mną i myśli czy nie spróbować jeszcze raz, a ja naiwny pojechałem, a jej tylko chodziło o seks. Następnym razem historia się powtórzyła, poszliśmy do niej, ja ją nakręciłem i rozpaliłem tak bardzo że już domagała się zebym w nią wszedł, i ja wtedy zapaliłem światło i mówie do niej: ubieraj się golasie, co myślałaś ze ja tu na seks przyszedłem, w przeciwieństwie do Ciebie mam uczucia. A ona nie wiedziała co powiedzieć, ja się ubrałem a ona uderzyła mnie z liścia i nawyzywała. Hehe żebyście widzieli jej mine. Teraz ona mnie nie nawidzi i żałuje tych 3 lat

Gość zycioweczka
epickie zagranie!

e tam... ja bym na twoim miejscu po skończonej zabawi wyciągnęła 100 zł i powiedziała, no czas zapłacić za zabawę, ale było kiepsko więc tylko 100zł. I zapytała się kiedy następnym razem mogę sobie przyjść ulżyć? To byś dopiero zobaczył jaką minę by miała...

Gość dwdwrd
nie chciałem żeby się czuła jak prostytutka, chciałem wjechać na jej emocje. To jest jedyna rzecz w życiu która wyszła mi dokładnie tak jak sobie zaplanowałem :)

Gość kejszakekaa
Hahaha,dobre ! Szkoda, ze ja wczesniej nie wpadlam na jakas zemste, ale co sie odwlecze ... 🖐️ :D

Gość tak czy siak
ale dno to swiadczy o tobie a nie o niej 🖐️

Gość Grubi90
Na mnie nie zrobiłoby to wrażenia, jabky były odmówił mi seksu, to spotkałabym się z kimś innym ;P

Gość dwdwrd
Ale ona chciała układu, bo nie wyobraża sobie kochać się z kimś innym niż ja :P

Gość dwdwrd
pierwszy raz poczułem tak jej mokrą cipke, nie wiecie nawet jak mi pała stała, prosiła żebym ją już włożył, myślałem że wymiękne ale zachowałem zimną krew :)

Gość kejszakekaa
Ja bym Cie chyba zabila.:D

Gość dwdwrd
pałe musiałem przycisnąć drzwiami wtedy dopiero opadła za drugim przyciśnięciem