Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syla maj a

Romans z młodszym

Polecane posty

Gość syla maj a

sama już nie wiem czy dobrze robię,ukrywamy to ale przecież długo tak sie nie da ja mam 26 lat a on 17 . Wiem ze nie powinnam ale nie umiem mu sie oprzeć. pewnie wszyscy mnie tu zmieszaja z błotem ale musiałam komuś to powiedzieć,a najgorsze jest to ze jego matka chyba coś podejrzewa. życie jest niesprawiedliwe

Gość FNSFLKAF
a czemu ma Cie ktos mieszac z blotem? majac 27 lat mozesz wygladac bardzo mlodo, on majac 17 moze wygaldac dojrzale, w swietle prawa mozesz z nim sie spotykac, jesli Wam nie przeszkadza roznica wieku to zycze szczescia

Gość FNSFLKAF
26 lat sorry ;p

Gość syla maj a
nam nie przeszkadza, kocham go nawet bardzo. ale mam wrażenie ze on jeszcze boi sie matki która raczej tego nie pochwali

Gość FNSFLKAF
matki boi sie do 18 lat bo wtedy to ona ma cos do powiedzenia na jego temat, po 18 niech robi co chce, to Ty go nakieruj na studia, prace, zeby w przyszlosci jego rodzice widzieli, ze skoro oni sie od neigo odwrocili(bo zakladam ze tak zrobia jesli sie o was dowiedza) to wlasnie Ty bylas osoba, ktora mu pomogla, chlopak w takim wieku chlonie wszystko, jesli Ty bedziesz rozsadna to nic zlego sie nie stanie, a w przyszlosci roznica 9 lat bedzie niewidoczna...

Gość syla maj a
matka nie odwróci sie od niego tylko będzie go nakręcać przeciwko mnie. sporo mi mówił o niej, to twarda i pewne siebie kobieta

Gość FNSFLKAF
skoro jest twarda i pewna siebie to Ty tez taka badz i nie ciag go do slubu ani nic z tych rzeczy, tylko soptykajcie sie i powtarzaj mu ze wyksztalcenie i praca to najwazniejsze rzeczy ktorymi musi sie zajac, zrobi to dla Ciebie, a jesli jego matka zobaczy ze to Ty masz na neigo tak dobry wplyw do odpusci

Gość syla maj a
ale on to wszystko wie jest cudownym mądrym mężczyzną, jego matka widziała nas kiedyś na ulicy i zapytała kim jetem on chciał jej powiedzieć ale ja pierwsza wyskoczyłam ze jestem jego trenerka bo to prawda poznaliśmy sie na karate bo tam jestem trenerka

Gość FNSFLKAF
to nie masz sie o co bac, pilnuj zeby nie zszedl na zla droge, bo jest zakochany i czasami wylaczy mu sie myslenie a pozniej zrobicie co uwazacie za sluszne, jesli faktycznie nawzajem sie kochacie to nic wam nie stanie na przeszkodzie a juz na pewno nie matka albo wiek...

Gość tralalili tralalalala
jemu się jeszcze wiele zmieni bo nie zna życia a Ty zmarnujesz parę lat

Gość syla maj a
ja jestem dorosła kobieta i kocham go, lecz czasem zastanawiam sie czy z jego strony nie jest to tylko zauroczenie, boję sie tego

Gość syla maj a
po tym jak jego matka spotkala nas na ulicy pisał mi ze ciągle pytała o mnie

Gość Dr P. B.
Za 5 lat ty bedziesz miała 31 czyli bedziesz już po swoim prime time, a jestem całkowicie pewien że bedziesz go też ciągnęła do ślubu, bedzie parcie na ślub z cyklu "TERAZ!!! TERAZ!!" :D:D Za to on bedzie miał 22 lata I PEŁNO MŁODSZYCH JĘDRNYCH LASECZEK DOOKOŁA NA STUDIACH OGAAAAAAAAAAAAAARNIJ SIEEEEEEEEEEEE

Gość aniuchaś.
daj sobie spokój z dzieciakiem,zapewne jesteś atrakcyjna kobieta skoro zainteresował sie tobą ale różnica wieku da sie we znaki

Gość syla maj a
ślub nie jest mi do niczego potrzebny to tylko papierek ,miłość. okazuje sie inaczej

Gość koperciarz
daj mi numer tel.pewnie jestes fajna dupa jak taki młody cię chce ummmmmmmmm

Gość Dr P. B.
No teraz tak mówisz, za 5 lat załączy ci sie zegar biologiczny i okaże sie że ślub jest konieczny natychmiast :D Ty naprawde myślisz że on nie wybierze młodszych lasek ze studiów, gdzie będą dzikie imprezy dzień w dzień podczas gdy ty bedziesz już chciała mieć dzieci rodzine itd.

Gość syla maj a
miałam wiele wątpliwości ale teraz mam więcej

Gość syla maj a
teraz to już nie wiem co mam robić, mam taki mętlik w głowie

Gość mariaserafina
Ja mam młodszego o 6 lat jesteśmy ze sobą 5 lat teraz mam 35 on 29 Jak się poznaliśmy miał 24 a ja 30 i co? zdziwko? Układa nam się zajebiście:-p Nie słuchaj co niektórych.

Gość syla maj a
takie wypowiedzi potrafią podbudować ;)

Gość Dr P. B.
No tylko że u niej to bedzie 9 lat różnicy, a nie 6, a to też robi różnice i to niemałą

Gość do Dr P. B. i Autorki.
Nie generalizuj, to przede wszystkim. Nie wszyscy studiujący imprezują jak szaleni :o. Nie dla wszystkich młodych, imprezy to codzienność, to rytuał bez którego nie można się obejść:o. Nie wszystkie studentki to zgrabne, JĘDRNE dziunie. Wiele z nich to grube paszkwile, które w lustro spoglądają raz na ruski rok. To tak gwoli wyjaśnienia... Jeśli zaś chodzi o związek, a raczej "związek" 17-latka z Autorką, to zgadzam się, żeby się ogarnęła, bo nic z tego nie wyjdzie. To jeszcze dzieciak, więc trudno nazywać go mężczyzną. Nawet jeżeli jest poważniejszy od swoich rówieśników i nie lubi imprezować, to nie znaczy, że myśli już poważnie o stałym związku i, że jest na takowy gotowy. Nie jest. I jeszcze przez co najmniej kilka lat nie będzie. Dobrze ktoś Ci tu Autorko napisał, żebyś nie marnowała swoich lat. Ty za pięć będziesz już po 30-tce, a on dalej będzie szczylem. Poza tym, on musi się "wyszumieć", cokolwiek to znaczy. Nie chodzi o ciągłe imprezowanie, chlanie, ale musi chłopak po prostu przejść przez etap dojrzewania, zakochiwania i odkochiwania, a żeby w przyszłości potrafił rozróżnić prawdziwe uczucie od chwilowego zauroczenia, w którym przypuszczam, teraz tkwi.

Gość Dr P. B.
Wow ale sie psycholog odezwał :D Aż musze usiąść

Gość do Dr P. B. i Autorki.
mariaserafina Tu nie chodzi o różnicę 6 czy 9 lat...Tu chodzi o to, że ten chłopak to jeszcze dojrzewający dzieciak, nie czaisz tego?:o 24-latek, choć na ogół też jeszcze za poważny nie jest, to jednak w porównaniu do 17-latka, to spora różnica! Tak na marginesie, to i ja spotykam się od dłuższego czasu z 30-latkiem, a ja mam pięć więcej, ale oboje jesteśmy dorośli i każde z nas ma już doświadczenia życiowe, a dzieciak Autorki jeszcze w ogóle nie poznał życia!!!!

Gość syla maj a
jutro z nim porozmawiam

Gość Dr P. B.
Tylko go nie bierz na kolano 🌼

Gość syla maj a
nie żartujcie ze mnie, to jest dla mnie bardzo trudne bo poczułam coś do niego ale od początku miałam wątpliwości nie bałam sie o siebie tylko o niego ale teraz wiem ze nie robiłam dobrze. Zastanawiam sie tylko jak on zareaguje

Gość syla maj a
rozmawiałam dziś z nim i to była straszna rozmowa. żałuję ze w ogóle zaczęłam. gdzie ja miałam głowę. wyniknela z tego straszna awantura

Gość D.39
Ja mam 39 lat nieudany zwiazek za soba prawie doroslego syna i nazeczonego 22 lata mlodego studenta.w tym momencie przygotowujemy sie do slubu.ma tysiace mlodych kolezanek które by go chcialy a on kocha mnie kleka w markecie na zakupach,nosi mnie na rekach,kazdy dzien wyznaje mi losc.odciol sie od rodziny bo byli przeciwko.mój syn go bardzo polubil.róznica miedzy nami to 17 lat i co kochamy sie,pobieramy sie na przyszly rok zaczymamy budowe domu.nie mamy gwarancji nigdy wiek niema znaczenia wiec olej wszystkich i badz szczesliwa!