Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JulkaAnulka

Mam przeczucie ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość JulkaAnulka

Dziewczyny mialyscie takie przeczucie ktore okazalo sie prawdziwe?

Gość JulkaAnulka
Jest to bardzo malo prawdopodobne bo kochalismy sie z mezem 6 dni przed owulajca, gin powiedzial ze plemniki tyle nie przetrwaja.. Ale ja mam caly czas przeczucie ze jestem w ciazy. Mamy juz 1,5 rocznego synka. Ostatnia miesiaczka byla 23 sierpnia, wiec w sobote powinna byc nastepna. Testu nie robilam jeszcze. Byc moze sobie poprostu dopowiadam objawy.. Juz nie moge sie doczekac co sie okaze. Dzis rano mialam sluz lekko zabarwiony i myslalam ze to juz okres, ale nie.. Cykle mam 30-31 dniowe wiec zawczesnie na @ Moze to byla implementacja zarodka? Juz nie moge sie doczekac wyniku!!

Gość JulkaAnulka
Myslicie ze jest to realne aby plemnik przetrwal tyle dni? Czytalam gdzies ze do 7 dni.. Ten gin co mi powiedzial ze nie ma szans to bardzo dobry lekarz..

Gość Verdis
nie wmawiaj sobie tylko poczekaj do terminu miesiączki, a jak miesiączka nie przyjdzie to wtedy zrób test. Troche nierealne żeby plemniki przeżyły 6 cz 7 dni więc wrzuć na luz. A przeczucie masz, bo chcesz być w ciąży i ciągle o tym myślisz

Gość a tak sobie siedze i mysle
A mi się okres spóźnia 3 dni a test wyszedł negatywny wczoraj. Jutro, jak nadal nie będzie okresu zrobię kolejny bo wiesz przeczucie to rzecz wątpliwa:)

Ja nie miałam takiego przeczucia. to znaczy było tak, że kilka miesięcy pod rząd tak miałam, aż w końcu w którymś miesiącu przestałam mieć i zaciążyłam. Kompletnie nie spodziewałam się tej ciąży ;-).

a tak sobie siedze i mysle, ja nie miałam okresu, zrobiłam test i była jedna kreska. Po ośmiu dniach dalej nie miałam, zrobiłam i wynik był już pozytywny. Testy często się mylą...

Gość Implemencajca zarodka????!!!
Ale żeś palnęła głupotę hehehe!! No nie mogę. IMPLANTACJA zarodka.

Gość Implementacja zarodka????!!!
poprawka nika. :D

Gość Kaja####
Ja mialam przeczucie ze jestem w ciazy mimo tego ze 3 testy ciążowe wyszły negatywne. nastepnie wizyta u ginekologa i stwierdzenie ze ciąży nie ma Nie mogłam uwierzyc Cos ciągle nie dawało mi spokoju Dostałam tabletki na wywołanie okresu Nie wzielam. :-) beta hcg potwierdzila moje przeczucie dzis jestem w 18 tyg

Gość ja byla pewna ze jestem w
Ciazy i nie bylam. A jak czulam sie,ze dostane okres i na pewno nie jestem to sie okazalo, ze jednak jestem :)