Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HistoriaMiłosna bez HAPPY endu

Ukochany mnie zostawił...

Polecane posty

Jestem załamana i nie radzę sobie. Każdego dnia coraz trudniej i ciężej to znoszę. Chłopak mnie zostawił ponad miesiąc temu... Standardowy tekst - zostańmy przyjaciółmi + nie chcę Cię ranić + utrzymujmy kontakt + to nie twoja wina. Na początku mój świat się zawalił. Jesteśmy dorośli mamy po 24 lata i byliśmy razem no może niedługo. Tylko prawie rok. Najgorsze jest to, że ja wciąż mam nadzieję, żyje codziennie wmawiając sobie, że może przemyśli, pożałuje, wróci. Wcześniej pisałam do niego, starałam się chociaż jako koleżanka, ażeby tego kontaktu nie stracić ale cóż stwierdziłam, że nie mogę się narzucać... To był mój pierwszy facet z którym wiązałam plany na przyszłość. Ufałam i wierzyłam w jego miłość. Teraz z każdym dniem powoli dociera do mnie, że gdyby kochał i mu zależało to nie porzuciłby mimo wszystko. Jest mi cholernie ciężko ;(

Gość Katasza123
Byłam kiedyś w 3 letnim związku i kiedy On mnie zostawił miałam depresję bardzo długo... Teraz wiem, że niepotrzebnie straciłam czas na jakąś złudną nadzieję. Można się z tego pozbierać! I przede wszystkim zakochać się na nowo, stworzyć lepszy związek. Musisz iść dalej, nie pokazuj mu jak jest Ci ciężko. Najlepiej nie kontaktuj się z Nim. Zajmij się sobą, bo Ty jesteś najważniejsza.

Gość zamyślona 24 na dobę
poka fote

;(((