Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika95ya

nauczyciele jeszcze kopią leżącą, skopaną przez uczniów z nienawiści

Polecane posty

Gość kika95ya

Koleżanki z klasy (i to juz 2liceum) wszyscy nieznoszą, bo śmierdzi jej z ust i ma pryszcze. Ale w gruncie rzeczy to i tak bardzo ładna dziewczyna i niegłupia. Nauczyciele maja swoich pupilków i gdy śmieją sie z niej na lekcji nic nie powiedza,albo tez jej cos dogadaja .. Ona nic im nie zrobila.. Biedna..

Gość kika95ya
I zastanawiam sie dlaczego ludzie sa tak okrutni, ze tak wyniszczaja niewinnego czlowieka..

a co mają tolerować to , że śmierdzi , że o siebie nie dba? marnuje swą urofę. wbrew pozorom to jej przysługę robią. może się za siebie weżmie dużo tak to nie kosztuje

Gość kika95ya
Myje zeby,nie ma osadu. I chodzi do dentysty regularnie.. Pewnie myslicie, ze jestem jakas zasrana kujonica i matka Teresa,ze tak sie tym przejmuje. A wlasnie nie. Poprostu wiem,jak sie czuje.. W gimn tez tak mialam jak ona.. W liceum mnie polubieli. Doskonale ja rozumiem.i wiem jak cierpi,choc stara sie tego nie ukazywac...

Gość kika95ya
Nie ocenia sie ludzi po wygladzie.. Stara sie zmienic to,chodzi do dentysty.. Wspolczuje jej. A naucz powinni sie wstawic za nia,a nie dokuczac jej..

Gość zoskasamoska12321414197
powiedz to w klasie jak wyniknie taka sytuacja ze nauczyciel cos jej dokuczy. przy wszystkich. powaznie mowie. tez bylam nielubiana w podstawowce/gimnazjum i najlepszym pocieszeniem bylo pokazanie ze to co robia ludzie jest niesprawiedliwe i ze sa osoby ktore tak uwazaja i chca sie wstawic za mna...

Gość zoskasamoska12321414197
i moze doradz jej zeby poszla do gastrologa jesli dalej jej smierdzi z buzi mimo zdrowych zebow. tylko tak wiesz delikatnie na osobnosci

Gość kika95ya
A ide sie nazrec czosnku i jutro im jeszcze chuchne do paszczy, tym palantom z klasy :D

Gość kika95ya
O, jedna która rozumie... Rozwaze pomysl :) naprawde jej wspolczuje...w gimn zawalalam szkole przez to..nie chodzilam,a jak musialam isc,to ryczalam.. Ona dzielniej to znosi, chociaz wiem,ze w srodku ja napewno roznosi... I pogadam z nia jtr o tych zebach..

Gość kika95ya
Napisalam to,bo chce pomoc dziewczynie i znalezc sposob na to. z czosnkiem to podszyw

Gość kika95ya
A jak sie juz nawcinam czosnku to bedziemy sobie razem z nia chuchac do paszczy i wachac wzajemne oddechy. Bedzie ubaw :D :D

Gość Piekny Chuyseyn
a jednak dziubeq .... podmuchaj se wiatr w żagle to pofruniesz ehehehehe a nawet powonchasz masz takomusługe w tym żółtym pokoju w kteheórym spedzasz zywot? eheh

Gość kika95ya
Chce wachac brzydkie oddechy. To moje hobby. Co o tym sadzicie? :)

Gość kika95ya
Juz od rana kolezanki ze szkoly ustawiaja sie w kolejke. A ja im nadstawiam nosa, jeszcze sobie napreze dziurki zeby lepiej wachnac i kaze im chuchac. Oddech oceniam w skali od 1 do 10. Jak ktos ma najwyzsza note, to kupuje mu Marsa w szkolnym sklepiku .:)

W tym gastrologiem to dobry pomysł. To może być to... Ogólnie współczuję jej. Wiem przez co przechodzi. Cery wcale tak łatwo wyleczyć nie idzie, nawet dermatolodzy często nie pomagaja, już ja coś o tym wiem. A nieświeży oddech to może być problem na tle właśnie ukł pokarmowego... nie można o tym zapominać.

Gość jorongiellla
niech wytrzym ado konca szkoly-ja w szkole nie mialam zadnych przyjaciol -i przezylam -nie plakalam

Gość kika95ya
Gromada ludzi się zebrała,razem byśmy dużo więcej zdziałali! Sama też przez to przechodziłam i miałam myśli samobójcze... Ludzie to potwory . Znęcają się nad innymi dla zabawy,a jak im sie cos stanie to straszna krzywda... Bez uczuc. Niby pozornie 'wspolczuja' uposledzonym, sa sztucznie mili dla innych,dobrze sie ucza..a jednak to okropni ludzie....

Gość fgfgffdfggd
up - ważny temat