Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totaka

za co lubicie forum kafe?

Polecane posty

Gość totaka

tak się zastanawiałam właśnie i doszłam do wniosku, że nie lubię jej za jakieś wybitnie wciągające konwersacje, czy ciekawe tematy... Po prostu ma tak przejrzystą konstrukcję (grafikę) że można na niej siedzieć godzinami... każde inne forum mnie irytuje bo nie mogę go wygodnie przeglądać.... A-JAK-JEST-U-WAS? :)

Gość totaka
oczywiście poza tym, że anonimowo możecie się podszywać,wypisywać wulgarne bzdury, obrażać się nawzajem, ew dać upust wyraz preferencją seksualnym ;)

Gość totaka
* preferencjOM

Gość totaka
człowiek zada jakieś ogólne pytanie na ogólnym forum ,,raz do roku,,... i jak zwykle brak zainteresowania ... zupełnie jak w realu! :D

Gość totaka
raz do roku ma chęć się seksić i kompletny brak zainteresowania moimi wdziekami

Gość totaka
to zdrowo

Gość totaka
kocham cię klaudia

Gość ozwała się
przejrzystość, wiele działów, na ogólnej zawsze są ludzie to zawsze ktoś coś poradzi, nie trzeba na odp czekać godzinami lub dniami, często śmiesznie jest, fajnie że nie ma banów za byle co (zwykle) z jednej chamstwo się pokazuje, ale z drugiej strony fajnie moc walnąć prosto z mostu a nie bawić się w wazeline, moderatorzy są ciekawi, czasami im odpierdala, ale no generalnie nie rzucają się tak mocno w oczy jak na innych forach, swoboda we wklejaniu linków, ogólnie luz blues ale strasznie wciąga:O i momentami szczena opada po prostu jak to się czyta

Gość psychiatra mnie nie rozumie
zgadzam sie z pierwszym postem 🖐️

biedota sfustrowana i lud pracujacy miast i wsi moze tu wlezc i sie wyladowac z napiec , frustracji , taki wentyl bezpieczenstwa na dzisiejszy czas. wiadomo motloch pokrzyczy, pokrzyczy, wysra to co przyswoilo i jakos leci, i spac idzie i rano znow do betonu.

Gość totaka
oczywiście co jest moim postem a co nie niech pozostanie WIELKą tajemnicą... :| kiedyś wrócę zaczerniona i pomszczę me dobre imię!