Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooppppkkkk

Pomozcie mi boje sie!!!!!!!

Polecane posty

Gość ooooppppkkkk

walsanie wrocil do domu moj byly i sie awanturowal,boje sie zasnac bo nie wiem co moze mi zrobic,caly czas placze pomozcie mi

Gość fhehvjherkjhkjerhjk
uciekaj

Gość czemu mieszkasz razem
z byłym???

Gość ooooppppkkkk
strasznie sie boje boze co ja mam robic, myslalalm zecos mi zrobi wszedl do pokoiku do mnie i stal i sie patrzyl potem trzasnal drzwiami tak mocno ze myslslalm ze zfutryny wyleca poszedl na dol do samochdu potem przyniosl cos zaczal kopac wszystko co lezy na podlodze trzaskac drzwiami w kuchni czyms rzucac myslalam zeprzyjdzie i mnie zabje!!!!!!!

Gość ooooppppkkkk
slysze ze chyba zasnal gdzies na dole, bo jest dopiero cisza,ajasie cala trzese boze drogi nie mam gdzie pojsc co ja mam zrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość jvcipdviavn
dlaczego mieszkasz z byłym?!

Gość vzdfxgmhf
nie rob nic bo bedzie wstyd przed sasiadami jak np bedziesz wzywac pomocy. daj sie skopac i nie krzycz, bo przypal. wez to na klate.

Gość ooooppppkkkk
sasiedzi na stowe wszystko slyszeli,mieszkam znim bo nie dawno znim zerwalalm,mam oplacone do konca miesiaca za czynsz i szukam mieszkania zeby sie wyprowadzic tylko ze znalesc nie moge, nie mamrodziny rodzicow nikogo ale juz nie daje rady tak sie codziennei bac uzerac,widze ze spi wiec jest juz bezpiecznie...

Gość ooooppppkkkk
to nie jest smieszne!!!!!!!!!!!!!!!!!1 nigdy tak sie nie balam bo nie mam pomocy, mieszkam wosobnym pokoiku

Gość ooooppppkkkk
nie mam klucza zeby sie zamknac w pokoiu wrazie gdyby,nie wiem czy mam zasnac, bo nie wiem co bedzie, arano musze wstac do pracy