Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdawesolowska

Zespół DUO DENS

Polecane posty

Gość fan fan fan amoooreee
hahahaha niezłe mechaniki i ta nazwa, ja pierdziele ;DD

Gość wybitny mędzrzec
nie wstyd ci pokazywać i rekalmować takie g...o ???

Gość Magdawesolowska
A mnie się podoba i tu przytoczę słowa kogoś mądrego ,, tak wiele za tak niewiele,, :)

Gość Magdawesołowska
A mnie się podoba zespół DUO DENS ( http://www.youtube.com/watch?v=etiXjIRpYSU&fe ature=youtu.be ) - i tu przytoczę Państwu słowa kogoś mądrego ,, tak wiele za tak niewiele ,, i dalej skopiuje Państwu wypowiedź ,, Marlena 191919 ,, z którą całkowicie się zgadzam --- Sieczkarniano sterylne brzmienie maja zespoły grajace na(keybordach) zabawkach typu psr i pochodne.Niema natomiast tego na zawodowym sprzecie typu motif,tu jest dynamika i brzmienie.Bębniarz musi miec naprawde dobry sprzęt żeby lepiej bębny zabrzmiały,a wokal to chyba niema różnicy czy taki czy inny skład? Zespół może być nawet 2 osobowy ale niekoniecznie 5 najwazniejsze żeby umiał poprowadzic imprezę,nieraz 2 zrobi lepsza robotę niż 6 -cioro no bo jak niemaja pojecia o prowadzeniu i jeszce graniu to naprawde tragedia,a bebniarza niemusi być,lepiej automat niz żeby miał sie tłuc tak jak w wielu przypadkach kamerzysta niemógł filmu nakręcic taki był huk jak we młynie a sale sa przeważnie nieakustyczne więc omłot gwarantowany. ślicznie pozdrawiam Magda :)

Gość niegeszieft
a spierdalaj geszefciafo wieśniaro z czym do bydląt

Gość Magdawesolowska
My możemy zrobić nawet komuś za darmo wspaniałą oprawę muzyczną, bo wiem że są ludzie którzy organizują uroczystości bez angażowania zespołu z przyczyn finansowych, natomiast tobie ,, niegeszieft ,, podejżewam że to nie grozi , pozdrawiam Magda

Gość straooonika
na poprawiny to może by sie nadawał

Z 5/6.10.2012r o godz, no powiedzmy po północy,ci których czeka dzisiaj praca np. obsługa .wesela,smacznie sobie śpią,regenerując organizm/nie mylić z orgazmem/ przed czekającym wysiłkiem,a nie ślęczą przed kompem i roztaczają wizję darmochy w ramach promocji.:)