Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona deszczowa pani 91

jak uratować ten związak ? pomożcie

Polecane posty

otoż sytuacja wygląda tak, jesteśmy razem prawie dwa lata, przez ten czas wiele sie działo cały czas... ale kochalismy sie bardzo, i z mojej strony nadal tak jest, wczoraj pogadałam z moim facetem no i w sumie obydwoje stwierdzilismy że cos sie zmieniło, sam powiedział mi że kiedyś myslał że beze mnie nie da sie zyć a dziś twierdzi że da, na pytanie czy mnie kocha odpowiedział. nie mogę powiedzieć że cie kocham nie mogę powiedzieć też że nie. od ponad dwóch tygodni seksu nie było, choć wczoraj o mało brakowalo bo pieścilismy się, ale przerwalismy to, a kiedyś seks był codziennie parę razy, mimo to nad duzo ze soba rozmawiamu przytulamy sie czuję wieź, ale chcialabym żeby było tak jak wczesniej żeby mnie kochał ponad wszytsko, jak go na nowo rozpalić, co zrobić aby ozywic ten związek bardzo mi zalezy, bo wiem że to że tak teraz jest to jest wieksza wina moja, miałam sporo problemów ostatnio, stresów, swoje nastroje nie raz odreagowywalam na nim, prosze o pomoc jak go na nowo rozpalic uwieśc rozkochac żeby bylo tak jak kiedyś :0 pozdrawiam w deszczową pogode i życze wszystkim miłego dnia

pomoże ktos

Moze za duoż czasu spedzaliście ze sobą?? Czasem mala przerwa dużo pomaga, np umow sie z kolezankami, a on niech wyjdzie gdzieś z kumplami, albo zmiencie tryb spedzania wspolnych chwil.. Moze jeszcze raz porozmawiaj z nim szczerze i zapytaj go czy jest coś co chciałby zmienić ale nie umie tego powiedzieć w prost. Mam wrazenie ze do waszego związku wkradła sie rutyna, ktora czasem wszystko potrafi zniszczyć.

Proponuję nieco od siebie odpocząć. Nie chodzi mi o umawianie się z innymi, ale więcej luzu - bez parcia na codzienne pieszczoty i przytulaczki. Wyskoczcie gdzieś, ale każde ze swoimi znajomymi. Odreaguj stresy, wypocznij - nie wiem co na ciebie działa (zakupy, kąpiel, porcja fitnessu)... Zrób coś właśnie dla siebie, by poczuć się dobrze i seksownie. Pamiętaj, że zadowolona kobieta, która ma swoje zajęcia, sprawy, ambicje jest dla faceta bardziej pociągająca niż kobieta na każde skinienie.