Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan22yoTakCzyNie

Pytanie : Czy jeżeli mam wykształcenie średnie to jestem nikim??

Polecane posty

Gość Pan22yoTakCzyNie

jestem głupi i gorszy od innych??

Gość Pan22yoTakCzyNie
czuje sie jak bym nic w życiu nieosiągnoł :(

Gość nie mów do mnie pysiu
naucz się kłaść glazurę :) u mnie w domu koleś za 1,5 tyg pracy wziął 3200 PLN :) więc po co studia ??? :)

Gość Pan22yoTakCzyNie
chodzi mi o wartość społeczną ?Jak ktoś ma średnie to ten co ma studia bedzie patrzył na mnie jak na debila.

Wczoraj w Wiadomościach pokazywali takich, co mają po dwa dyplomy i nikt ich do pracy nie chce. Teraz są potrzebni ludzie, co coś potrafią zrobić a nie wymądrzać się.

Gość lexus 666
Chłopie , tak było ze 30 lat temu , jak po niektórych wsiach jeszcze nie było prądu. Teraz to kompletnie nic nie znaczy. Można mieć mgr i być kompletnym debilem.

Dokładnie zgadzam sie, niby to jaką szkołe skonczył i jakie ma wykształcenie ma znaczenie, ale tak na prawde ono wcale nie musi zapewnić Ci przyszłości i dobrych zarobków. Wielu ludzi jest naprawde wykształconych, ale co z tego jesli nie ma pracy dla niego w kraju/mieście. Dlatego tez duzo os wyjezdza za granice do pracy bo wie ze tam wiecej zarobi i wcale nie musi miec ukonczonych studiów. Mozesz zawsze pojśc do pracy zrobić jakies kursy a wykształcenie wyższe zrobić zaocznie chciaż tego inżyniera, a reszte czas pokaże