Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamabdg12345

Blada cera u małego dziecka

Polecane posty

Gość furgonetka.,...,,,
To nie tylko u mnie tak było, bo takich przypadków jest cała masa. Ja się tak uparłam bo wiedziałam że mam, ale chciałam to koniecznie potwierdzić, a już myślałam że się nie uda.

Gość FIKOŁAJ
Takie maja te laboratoria :/ u nas było podbnie za 10 wyszło dopiero :-o

u siebie nie zauwazylam objawów:) Ale myśle ze warto właśnie ze względu obcowania ze zwierzętami

Gość Poczytajcie artykuł
Pasożty bardzo często nie dają żadnych obajwów, a jelsi masz zwierzeta to faktycznie pownnas sie orobaczac profilkatycznie, tak jak to robisz ze zwoerzatkami co 6 miesciey.

Gość Poczytajcie artykuł
albo daja taki9e objawy którcyh nie powiazaujemy z pasożytami, tylko uwazamy za zwyczajne i normlane.

Kurczę, zwierzeta były od zawsze, ale w czasie gdzie było ich dużo i były to zwierzeta na tymczas odratowane nie wiadomo skąd to badałam sie regularnie i nigdy nic nie wyszło, ale jak mówicie ze tak do dupy działają laboratoria

Gość Poczytajcie artykuł
Wiesz pies w chwilkę po dorbaczaniu może złpać coś ponownie, bo przcież wiesz jak funkcjonują zwierzaki, wchodzą w każda dziurę, wachaja kupe etc

Gość Poczytajcie artykuł
może pprostu zajadaj sie profilkatycznie czosnkiem, pestakmi dyni, kiszonkami, sokiem z marchewki, w organizmie w którym jest dla niech nieprzyjazne środowisko nie chca sie zagniezdzac z taka checia jak u kogos kto zajda sie słodyczami, nabiałem i biała maka bo to własnie lubia pasożyty.

Czosnek to jem prawie na kilogramy:) jak robie gołąbki to w garnku i w miesie jest cała głowka. Codziennie jem przynajmniej ze 2 ząbki, bo chyba do wszytskiego go daje. Ogóry kiszone i kapuche też bo to moje smaki;p